|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmrzjena zelenjava?
16.10.2008 20:58:00   
madasa
Pozdravljene.
mene pa zanima, zdaj ko zmanjkuje domače zelenjave in tudi v trgovini ne dobiš določene zelenjave sveže, ali uporabljate zmrzjeno (npr. grah) ?
Naša ima zelo rada grah in ko je bil na vrtu ga je jedla, sdaj pa sem se spomnila da bi ji ga spet malo ponudila.
Zanima me predvsem te ki hrano šele uvajate.
Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmrzjena zelenjava?
16.10.2008 21:24:15   
katra55
Jaz sem GH uvajala pozini, ko ni velike izbire sveže zelenjave, zato sem dajala tudi zmrznjeno zelenjavo (grah, stročji fižol, špinačo). 

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 21:33:52   
jajula
jst tudi grah in borovnice dajam zmrznjeno.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2008 23:39:40   
Zofy
V veliki paparici piše, da je zamrznjena hrana lih tako dobra (zelenjava), saj jo na hitro zamrznejo še svežo in ostanejo v njej vitamini. Jaz sem kupila zmrznjen grah in koruzo.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 19:42:54   
inesc
Tudi jaz dajem nekatero zmrznjeno zelenjavo. Pa še sama delam lončke z različno vrsto zelenjave in jo dajem zmrznit. Svežo, seveda. 

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 22:05:13   
Naja30
Tudi jaz sem dajala zmrznjen grah. Pa tudi drugo zmrznjeno hrano, ampak graha se najbolj spomnem, ker ga je moja že takrat imela zelo rada.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!