madela -> RE: Še slabši izvidi (17.10.2008 19:24:11)
|
Zdaj sem se spomnila na nekaj kar ti lahko priporočam. V specializiranih trgovinah (sanolabor,recimo) si lahko kupite olje sibirske cedre! Posebej je priporočljiva za alergike in otroke,ki hitro rastejo. Ma ima malo morje pozitivnih lastnosti. Mi smo ga dajali kar nekaj časa in res takrat ni bil bolan. Za alergije nam sicer ni čudežno pomagal,je bil pa ige pri naslednjem pregledu nižji,kljub temu da je bilo alergij še več. Torej se nam je vsaj inteziteta malo zmanjšala. Zdaj se pa že tako dolgo spravljam,da ga nabavim in sedaj si me spomnila in že jutri letim. http://www.zdrava.si/sibirska-cedra-a-257.php Tukaj sem ti pripela link,da si lahko morda kaj več prebereš o tem,je pa strani o tem še kar nekaj. Tega olja je 1 dl in otroku,daš vsak dan eno žličko,stane pa cca.35€(upam,da niso podražili) Ne kupuj,če je cena dost nižja,ker je predelava drugačna in so tudi tiste koristne snovi uničene. Naj še omenim,da ima naš fantič hudo alergijo na vse oreščke,ampak to olje,ki je iz oreškov sibirske cedre, NE POVZROČA ALERGIJ! To sem tudi prej prebrala in pri našem fantu je vse ok. Poskusite.
|
|
|
|