Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako prehlad vpliva na semensko tekočino? 20.3.2005 21:28:54
|
|
|
|
Pia73
|
Sigurno vpliva a šele čez tri mesece. Sem se tudi jaz s tem ukvarjala in vprašala dr. Reljiča, ker je moj drugič delal spermiogram ravno v času, ko je jemal antibiotike, pa je rekel, da se te zadeve pokažejo na spermi po treh mesecih. Pa je to res, veš! Moj je imel prvič malo slabši spermiogram in ga je delal ravno 3 mesece po tem, ko je prebolel norice, ki so ga res hudo zdelale. Drugič pa je bil spermiogram po besedah dr. Reljiča narvanost fantastičen. Zdaj pa ti grem pe na privat odgovorit. Sem odpral RR, pa sem morala tole najprej prebrat,... :metulj:
|
|
|
|
kako prehlad vpliva na semensko tekočino? 20.3.2005 21:40:34
|
|
|
|
GoYa
|
O Pia, si me kar malo potolažila :bravo: Moj kar neki pokašljuje in nos ima zamašen, pa plavalčke bo treba kmalu dat. Sem se tudi jaz spraševala, če bo zaradi tega kaj slabša kvaliteta. Sploh pa sem se nekako udala v usodo....bo kukr bo uni zgori reku, kaj čm LP
|
|
|
|
kako prehlad vpliva na semensko tekočino? 20.3.2005 21:43:20
|
|
|
|
Pia73
|
Me veseli, da ti je pomagalo. Ja, midva sva celo hotla prestavit datum v neplodnosti, pol sva pa vseeno šla, ker itak full čakaš na datum, pa jaz sem bila po histreoskopiji in na koncu je bil rezultat super, mož pa kar bolan saj je bil na antibiotikih.
|
|
|
|
kako prehlad vpliva na semensko tekočino? 21.3.2005 9:07:19
|
|
|
|
manja11
|
Živjo, iz čisto frišnih osebnih izkušenj. Moj je bil en teden bolan, z vročino v postelji. Prejšnji teden je naredil spermiogram zaradi moje IUI in: spermiogram je bil najslabši doslej, vendar še vedno dovolj dober za IUI. Nevarna je zlasti povišana T, ker dobesedno skuha spermije.......... lp :miska:
|
|
|
|
kako prehlad vpliva na semensko tekočino? 21.3.2005 9:49:18
|
|
|
|
Gea1
|
Jaz sem pa zanosila ravno takrat, ko je moj bil na antibiotikih s povišano temperaturo. :zmeden: Pozdravček! :kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?