ronja
|
Jaz sem jo pri teh mesecih kolikor je želela (kar je bilo po nekje 12x na dan), dokler nisem zvedela, da sem spet , potem sem počasi ukinila nočno dojenje (takrat je imela slabo leto), potem pa malo zmanjševala količino podojev čez dan, tako da sem ji vedno dala prej za jest, za pit in sem jo probala drugače pocartat. ampak še vedno se je dojila recimo 6x na dan pri 12-13 mesecih. Potem pri 14ih sva nekje prišli na 2-4 podoje, ona ni več toliko rabila, niti zahtevala, jaz ji pa tudi nisem ponujala, če se ni sama spomnila in pri 15ih m. je pa sama nehala. Zdaj se kdaj samo priklopi, pa niti ne vleče, (čeprav še imam mleko, ampak ga ne rabi, samo cartanje rabi) večinoma jih pa samo boža in lupčka. Sem zelo zelo vesela, da se je sama odstavila, saj bojo mele joške spet polno obratovale čez slabe 3m in je super, če se ne bosta preveč tepli zanje . Kadar si pa fejst želi videt svoje zizike, pa ji jih dam, pa karkoli že hoče delat z njimi. Recimo včeraj je bila dalj časa pri tašči, ker sem imela preglede v ZD od 7h do 13h in me je očitno zelo pogrešala, ker je takoj navalila name in na joške. Je pa zanimivo, da je Ronja vedno zelo rada jedla gosto hrano in je tudi ogromno poje, pa se je vseeno še veliko dojila. Ko mi je njena pediatrinja rekla, da naj jo kar odstavim, ker sem noseča , je nisem ubogala in sem samo zmanjšala podoje, pa je bilo že to preveč, ker potem do naslednjega tehtanja mala ni dobila nič teže! No, takrat je bila pa potem zadovoljna, da je nisem odstavila in jo še dojim, pa da naj jo še kar naprej. ni bil več problem, da sem noseča... Kaj čmo, zdravniki pač...
|