Kaštrun
|
veš kaj, če boš imela čas in voljo in se z ličili počutiš bolje, se kar naliči. sicer ti predlagam, da daš gor čim manj pudra (ker boš valda mal potna med porodom), in pa obvezno vodoodporono maskaro, da res ne boš pač razmazana. jaz sem bila prav vesela, da mi je voda odtekla po tem, ko sem se lepo stuširala, obrila noge, lase, namazala s kremo... je bilo sredi dneva, tako da sem bila res "zbrana" in ne sredi noči, ker takrat ne vem niti, če bi našla šampon. ja pa res, da med porodom niti enkrat nisem pomislila kakšna zgledam, le da bo čimprej konec! tudi v P sem si nesla britvico in pa obvezno pinceto. gre se za to, da se človek bolje počuti. jaz sem se prvič naličila skoraj mesec po porodu, ampak takrat sem se počutila čisto prerojeno in NOVO. je pa tako, da pravijo, da tudi oblačila pripomorejo k počutju. se pravi, da če bi lahko rodile v svojih pižamah, da bi bilo lažje, ker bi bilo bolj "domače". čeprav predlagam, da koristite P spalne srajce, se vsaj ne boste sekirale, če bodo umazane