prhljaj :-( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pia73 -> prhljaj :-( (20.3.2005 22:07:07)

ZARA je pa res hudobna, ti imaš probleme ona pa ti priporoča šampon ZA prhljaj,.. :)-:)-:)-

Jaz te imam pa rada pa ti priporočam šampon PROTI prhljaju.

Sicer pa jaz ničeloma nimam problemov, šampone malo menjam, sem bila pa najbolj zadovoljna s Fructisom, me kar čudi, da ste tako nezadovoljne z njim, pa potem uporabljam balzam od Subrine, sicer se sploh razčesati ne morem. Imam pa srečo, ker imam fajn lase. Le frizerja preredko vidijo, ker zelo hitro rastejo sem redko brez narastka,... :(

Pinja -> prhljaj :-( (20.3.2005 22:59:53)

Čudno, da nobena ne omeni Recept proti prhljaju od Ilirije :zmeden2:? Men je ful pomagal, pa še drag ni :bravo:. Drugače pa že nekaj časa uporabljam Fructis Fresh za normalne do hitro mastne lase in mi je super, pa še balzama mi ni treba uporabljat, ker imam zelo mehke lase po njem. Sem pa bila že na tem, da sem si mogla VSAK dan prat glavo, tolk so se mi mastil lasje :(, pa sem pol mal potrpela z mastnimi 8)in zdržala dva dni, pa tri pa štiri, tko, da si zdej nekje na štiri dni perem lase.

U glavnem, men je pomagal Recept, po moje še najmanj kemije od vseh ostalih :zmeden2:

lp :sloncek:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]