timoteja
|
No, evo punce, da se malo pohvalim, pa ne samo zato, mogoče, da tiste, ki mislite da se kaj ne da, dobite malo vzpodbude. Skratka , v zadnjem pol leta sem dala dol 12 kg, rada bi jih še enih 6, pa bom bolj suha kot sem bila pred prvo nosečnostjo. Sedaj imam onamreč 2 bejbiki. Trenutno sem še na porodniški, zelo kmalu gremo vsi "od doma". Kljub polni zaposletnosti: beri: 2 otroka, stara 4,5 let in 10 mesecev, mali pes, mož služba in privat posel, za katerega rihtam vso papirno dokumentacijo, da sem smotana, ker vse likam, rada čistim itd., se rada ukvarjam z otročkoma, brez pomoči in varstev pri babicah, omicah itd, razen v primeru NUJNE NUJNE SILE...sem začela hoditi še na FITNESS.....Juupi, in je super, grem vsak večer, okrog 9.00, ko otročki spijo, možek dela za geplom, stvari so kolikor toliko pospravljene....Človek se veliko boje počuti, posavca se oblikuje, maščobe se topijo, super se sprostiš, prideš domov, zlikaš še 2 stroja perila, čvekaš na RR....No, ura je skor polnoči, zdej pa hitr spat, otroci so ob šestih pokonci. Skratka, drage moje, vse se da, če je le volja. Bodite mi pridne, nočko.
|