Lianna -> RE: šok - kaj bi ve naredile? (16.10.2008 13:54:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Bom kratka. Spet me zanima vaše mnenje. Danes smo šli s tamalima na tobogan. Je precej visok, tak velik je, da se dolgo spuščaš. Najprej je šel Alex (4 leta) za njim pa Nina (2 leti). Ko sta stala na vrhu smo opazili, da ima ograja luknjo ker manjka letvica, se pravi naokrog je bila, ob strani pa luknja ki je prej nismo videli. In smo jima rekli naj se počasi dol spustita. Nina je ravno hotela iti, tamal jo je pa odrinil ker je hotel iti prvi in je padla skozi luknjo in jo je moj mož ujel v zraku, drugače bi se mi tam na betonu raztreščila. Sem mislila, da se mi bo kar strgalo. Zdaj pa me zanima kakšno kazen bi ve naložile fantku. Ful sem ga kregala in ga bom tudi kaznovala. Sem mu razložila, da bi lahko Nina umrla ampak se ni kaj dosti sekiral, verjetno ne razume točno o čem govorim. Kako bi pa ve reagirale, če bi se to zgodilo, menite, da je kriv in mora biti kaznovan ker jo je porinil, ali menite, da je premajhen in je bilo pač to del igre, prerivanja....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] hvala za vaša mnenja! Moje mnenje je, da 4l star otrok točno ve, da se na igralih ne poriva in da lahko kdo dol pade. In tudi razume, da se lahko drugemu kaj zgodi. Jaz bi mu prepovedala risanke, pravljice, ter mogoče kakšen dan brez igranja na igralih. Sorry, ampak takšni otroci me hudo jezijo, ker je naša punčka zaradi prepotentnega otroka padla s tobogana direkt na glavo in dobila pretres možganov. Staši so pa samo zmignili z rameni, da ni vedel kaj počne. Tako, da kaznuj ga, da mu bo to šola za v naprej. Ker punčka bi se res lahko hudo poškodovala.
|
|
|
|