Babydream mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Natas@ -> Babydream mleko (20.3.2005 19:16:40)

Pozdravljene,
a še katera uporablja mleko Babydream? Mi smo ga danes poskusili, naš ga je sicer pil, ni pa bil preveč navdušen. Pa še grudice so se delale. Mi bomo verjetno nadaljevali s Hipp-om, me pa zanimajo vaše izkušnje s tem mlekom in koliko vas uporablja to mleko.
Meni je prodajalko povedala, da glede na to da je to mleko "bolj novo" ga kupujejo v velikih količinah. NE vem pa če je pametno preveč šparat pri tem.
Res prosim za vaše izkušnje.
Lp




Jančika_ -> Babydream mleko (20.3.2005 19:29:48)

Kupila, še ne sprobala. Seven ga hvali.




Anonimen -> Babydream mleko (20.3.2005 19:35:06)

Preizkusili včeraj, vendar ga poliva v velikih količinah, kar se pri Bebi B ne pojavlja.
Nadaljujemo z Bebo B, s katero nimamo nobenih težav, odpravili smo tudi zaprtje.




Sabla -> Babydream mleko (20.3.2005 19:39:09)

Jaz imam babydream mlečno kašico-Maški je všeč,se pa borim z grudicami.
Sem pa imela namen kupiti tudi nadaljevalno mleko...




Anonimen -> Babydream mleko (20.3.2005 19:46:31)

ja mi smo tut mel hipp, pa sem ha zanč kupila za probat. tamala ga sicer pije, sem mela pa filing da jo je mal zaprl?? sam ne vem če je res blo to od tega. mislim da bomo naslednjič spet kr hipp kupil. mogla bi trojko pa mi gre na živce k so samo z okusom vanilije...:(

lp, lara




Seven* -> Babydream mleko (20.3.2005 19:48:01)

Jaz ga uporabljam. Jakob ga ima rad. Res je, da ga je potrebno ORNG pretrest, da ni grudic, vendar se za tako razliko v ceni splaca. Sploh pri nas, ko ga spijemo 1 liter dnevno.. Ena punca na tem forumu je napisala, da so vrednosti enake kot pri Aptamilu. Zadeva se tudi mesa podobno kot Aptamil..




leah -> Babydream mleko (21.3.2005 13:38:19)

Tudi jaz ji ga včasih dodam,čeprav jo samo dojim(ampak zmanjka kdaj kakih 40 ml)in sem zelo zadovoljna.
Treba ga je ornk pretrest,meni se vglavnem lepo meša,tamala dga lepo prenaša,je poceni,pa vbistvu je to 100% Humana mleko.Čisto enake količine vsega kar vsebuje,do pikice natančne.Na dnu škatle je celo ista koda kot na Humani,oblika škatle je ista....to sem sedaj napisla za tiste,ki dvomite v tpo mleko,ampak je the best.
si upam trdit,da je boljši kot Aptamil.Zagotovo.Ko sva bili s tamalo v bolnici,so tja hodile ženske z dojenčki,ki so imeli od Aptamila kri v blatu in razne bakterije.Pa tudi sicer je v svetu in Evropi Aptamil zelo na slabem glasu,ker je povzročil že kar nekaj neprijetnih bolezni.Jaz sem ga zamenjala,ker valda so ga tamali v porodnišnici že dajal in potem že po defoltu doma nadaljuješ z njim.Je pa dejstvo,da ga v bolnicah dajo le zato,ker ga dobijo zastonj.

Torej Baby Dreamu oz.Humani zaupam,tudi zato,ker jo izdelujejo že več kot dvajset let,kar je neizpodbiten dokaz,da ger za kvalitetno mleko.

Tudi sama sem zrasla ob Humani.







Stran: [1]