nogometas -> slepa nosečnost (20.3.2005 17:42:23)
|
Moj ginekolog ( )mi je po blagi rjavkasti krvavitvi v sredo, v četrtek zjutraj nekaj odstranil iz nožnice. Kasneje sem izvedela, da bi moral to "nekaj", sploh, če ni vedel, kaj bi lahko bilo, poslati na histološki pregled. Napovedal je, da bom v par dneh dobila krče in krvavitev, ki naj bi pomenila dokončen splav, če pa krvavitve ne bi bilo do ponedeljka, naj bi dobila napotnico za abrazijo. Ker nisem dobila krčev, sem šla vseeno na urgenco, ker sem hotela 2. mnenje. UZ na urgenci je pokazal 11mm veliko gestacijsko vrečko in rumenjakov mehurček, ne pa tudi ploda. UZ mi je delala zelo prijazna G dr. Zajc, ki je rekla, da ona ne bi delala abrazije, ker je še prehitro, saj je njej vse skupaj izgledalo kot zelo zgodnja nosečnost, kakšne 2-3 tedne, ko ploda še ni moč videti. (Zadnjo M sem imela 30.1.) :zmeden: Rekla je, naj počakam še kakšen teden ali dva, kajti videti je, da imam O kak teden pred menstruacijo, tako da je možno, da sem zanosila komaj konec februarja. Lahko pa, da gre tudi za t.im. slepo nosečnost, ko se vrečka razvija, ploda pa ni. A je katera že imela podoben problem?? LP in čim več sonca Juli
|
|
|
|