Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:50:11
puncica
no vse so mi glupe tako da bo popolno.
Itak mi je pa kmetija še bolj glupa za kozlat ko sem vidla una 50 letnika kako se v ringu gresta neki in pol une krvave prste od unga brezlasega, mah res se mi je kr obrnil, zdel se mi je kot bi uni tam gledal gladiatorske igre, čist šokirana sem bila, prej še nikol nisem tega gledala zdej me je pa firbec in mi je sploh blo žal, ker še danes ne morem k seb kake bedarije se gredo.
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 12:32:04
NEVA-1
Meni so pa še kar za gledat, samo mi običajno časa zmanjka, al pa zaspim, drugač so mi bli pa Sosedje všeč, sem se kar nasmejala, Svingerje sem pa samo mal gledala, tako da težko komentiram, Brat bratu mi je pa dobr, sam sem včasih gledala Samo bedaki in konji, pa ubistvu poznam štose...
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 18:34:40
Anonimen
Meni ta Lepo je biti sosed sploh ne potegne, mi ni všeč, Kmetijo občasno, Swingerji so pa prepozno zame, hodim s kurami spat Rada pa pogledam Housa in Monka ampak spet... prepozno, prav mučim se zraven
aja pa ene resno nimate televizije doma? uaauuu pohvalno Morem mojemu omenit da sem se odločila da bomo brez televizije Če mu to rečem bo mislil da sem zdrogirana Kako pa to pri otrocih funkcionira? Nič ne sprašujejo po televiziji? Sploh če so v vrtcu in marsikaj slišijo od prijateljčkov? Samo vprašam, ker mi je to res zanimivo, ste zelo redki dandanes, dejstvo je pa da nič kaj ne zamujate.
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 12:41:42
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*
Meni ta Lepo je biti sosed sploh ne potegne, mi ni všeč, Kmetijo občasno, Swingerji so pa prepozno zame, hodim s kurami spat Rada pa pogledam Housa in Monka ampak spet... prepozno, prav mučim se zraven
aja pa ene resno nimate televizije doma? uaauuu pohvalno Morem mojemu omenit da sem se odločila da bomo brez televizije Če mu to rečem bo mislil da sem zdrogirana Kako pa to pri otrocih funkcionira? Nič ne sprašujejo po televiziji? Sploh če so v vrtcu in marsikaj slišijo od prijateljčkov? Samo vprašam, ker mi je to res zanimivo, ste zelo redki dandanes, dejstvo je pa da nič kaj ne zamujate.
Mamo zato dva računalnika pa eMule. Važn, da reklam ni.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 17.10.2008 12:42:02 >
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 12:56:51
Akil
Mi ne gledamo slovenskih nadaljevank, ker sem mnenja da slovenski "igralci" ne znajo igrat. So pa seveda svetle izjeme, sicer redke... Kmetija mi je bila pa že taprva čist mim, tk da nisem pogledala niti enega dela in tudi ne nameravam! Gledamo pa: Housa, Monka, CSI in pa seveda nestrpno čakamo LOST!!!!!