Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 1:20:27
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Videla od vsake nadaljevanke po deset minut in težko se odločim, katera se mi zdi bolj bedasta.
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 6:18:15
|
|
|
|
KBM
|
Meni so Svingerji super Se podpišem
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 8:08:45
|
|
|
|
ursa30
|
po petih minutah gledanja sem preklopila na drug program. obe nanizanki sta mi
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 8:56:41
|
|
|
|
kalbo
|
Midva z ženo se pa prav od srca nareživa Svingerjem.
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:06:56
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Midva z ženo se pa prav od srca nareživa Svingerjem. Midva z možekom tudi...sploh tistemu Korošcu .
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:09:56
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 nimamo tvja in sploh ne vem o čem govoriš Mi TV sicer imamo, ampak tud nimam pojma, za kaj se gre Glede na komentarje pa kaj dosti očitno nisem zamudila.
< Sporočilo je popravil CatJa -- 16.10.2008 9:10:23 >
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:10:39
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Midva z ženo se pa prav od srca nareživa Svingerjem. Midva z možekom tudi...sploh tistemu Korošcu . Tek al tek
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:16:18
|
|
|
|
puncica
|
men je bla en del obupen, ni to zame, sam čudla sem se kaka bedarija, tako da jih ne gledam, sploh ne zastopim une fore blog unih dveh dedov in punc
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:19:07
|
|
|
|
puncica
|
pa hudiča zdej mi je pa dvakrat objavlo.
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:24:28
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Lacey IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Midva z ženo se pa prav od srca nareživa Svingerjem. Midva z možekom tudi...sploh tistemu Korošcu . Tek al tek
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 9:50:11
|
|
|
|
puncica
|
no vse so mi glupe tako da bo popolno. Itak mi je pa kmetija še bolj glupa za kozlat ko sem vidla una 50 letnika kako se v ringu gresta neki in pol une krvave prste od unga brezlasega, mah res se mi je kr obrnil, zdel se mi je kot bi uni tam gledal gladiatorske igre, čist šokirana sem bila, prej še nikol nisem tega gledala zdej me je pa firbec in mi je sploh blo žal, ker še danes ne morem k seb kake bedarije se gredo.
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 11:34:31
|
|
|
|
Hope2
|
Že od nekdaj se sploh ne morem prisilt gledat slovenskih oddaj. Še nobene nisem gledala nisi za sekundo
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 12:32:04
|
|
|
|
NEVA-1
|
Meni so pa še kar za gledat, samo mi običajno časa zmanjka, al pa zaspim, drugač so mi bli pa Sosedje všeč, sem se kar nasmejala, Svingerje sem pa samo mal gledala, tako da težko komentiram, Brat bratu mi je pa dobr, sam sem včasih gledala Samo bedaki in konji, pa ubistvu poznam štose...
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 12:49:59
|
|
|
|
blazka
|
Kot je že Kalbo napisal, gledava, pa se reživa predvsem Svingerjem, pa tudi Lepo je biti sosed je čist cool. Malo za razvedrilo prav paše.
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 14:56:29
|
|
|
|
puncica
|
Mene pa zanima zakaj hudiča morjo pri brat bratu neki na silo smeh noter vsiljevat, že to me totalno odbija pri teh nadaljevankih, tist posnet smeh.
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 15:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene pa zanima zakaj hudiča morjo pri brat bratu neki na silo smeh noter vsiljevat, že to me totalno odbija pri teh nadaljevankih, tist posnet smeh. Amerika prihaja k nam
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 16.10.2008 18:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ta Lepo je biti sosed sploh ne potegne, mi ni všeč, Kmetijo občasno, Swingerji so pa prepozno zame, hodim s kurami spat Rada pa pogledam Housa in Monka ampak spet... prepozno, prav mučim se zraven aja pa ene resno nimate televizije doma? uaauuu pohvalno Morem mojemu omenit da sem se odločila da bomo brez televizije Če mu to rečem bo mislil da sem zdrogirana Kako pa to pri otrocih funkcionira? Nič ne sprašujejo po televiziji? Sploh če so v vrtcu in marsikaj slišijo od prijateljčkov? Samo vprašam, ker mi je to res zanimivo, ste zelo redki dandanes, dejstvo je pa da nič kaj ne zamujate.
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 12:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Meni ta Lepo je biti sosed sploh ne potegne, mi ni všeč, Kmetijo občasno, Swingerji so pa prepozno zame, hodim s kurami spat Rada pa pogledam Housa in Monka ampak spet... prepozno, prav mučim se zraven aja pa ene resno nimate televizije doma? uaauuu pohvalno Morem mojemu omenit da sem se odločila da bomo brez televizije Če mu to rečem bo mislil da sem zdrogirana Kako pa to pri otrocih funkcionira? Nič ne sprašujejo po televiziji? Sploh če so v vrtcu in marsikaj slišijo od prijateljčkov? Samo vprašam, ker mi je to res zanimivo, ste zelo redki dandanes, dejstvo je pa da nič kaj ne zamujate. Mamo zato dva računalnika pa eMule. Važn, da reklam ni.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 17.10.2008 12:42:02 >
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 12:48:54
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: blazka Kot je že Kalbo napisal, gledava, pa se reživa predvsem Svingerjem, pa tudi Lepo je biti sosed je čist cool. Malo za razvedrilo prav paše. no če mam čas pa jih gledam se tudi jaz nasmejim....važno je takrat da nehaš mislit oz. daš možgane na stand by pa je
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 12:56:51
|
|
|
|
Akil
|
Mi ne gledamo slovenskih nadaljevank, ker sem mnenja da slovenski "igralci" ne znajo igrat. So pa seveda svetle izjeme, sicer redke... Kmetija mi je bila pa že taprva čist mim, tk da nisem pogledala niti enega dela in tudi ne nameravam! Gledamo pa: Housa, Monka, CSI in pa seveda nestrpno čakamo LOST!!!!!
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 15:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A se vam tudi zdi da se je Anika Horvat ful zredila, igra pri Sosedih če se ne motim =?
|
|
|
|
RE: Swingerji vs.Sosed s. vs.Lepo je biti sosed 17.10.2008 15:22:56
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Midva z ženo se pa prav od srca nareživa Svingerjem. Midva z možekom tudi...sploh tistemu Korošcu . enako
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?