Telebajski,nujno!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 16:13:46)

ojla!ne vem več kam pogledat,vse sem že preiskala ampak telebajskov nikjer:((:((:((
moj Timi se zanima za zelo malo igrač,in edina stvar ki ga zanima je ni več v prodaji.:(:(:(v bistvu mi iščemo telebajska,kateregakoli,ko ima plastično glavo telo pa iz blaga,v bistvu kot da bi bil oblečen v pajaca.:ups::ups:a mogoče katera ve kje bi se ga dalo dobit?:zmeden2:

lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

lol -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 16:33:14)

Mislim da jih imajo v Leclerku.Samo to je tebi predalač.

Anonimen -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 17:09:05)

Nasemu melemu so ga kupli na bolsem sejmu v mariboru:):ups:

SANDY -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 18:10:01)

direndaj??? mi smo ga tam kupli k ga za obe rokice držiš in pol poje...tamala je čist zadovoljna :)-

neja -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 20:32:39)

Tudi jaz sem jih videla v direndaju. cena je bila nekje okoli 4000 Sit. LP

Anonimen -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 20:40:30)

Jaz sem jih videla v Arielu.

KATY&TIMMY -> Telebajski,nujno!!!! (20.3.2005 20:59:00)

direndaja pri nas na :morje: žal ni:(:(( vsaj jaz ne vem zanj,pa poznam vse otroške trgovine.;)v arielu jih nimajo več,tako tudi v baby centru ne,ker pravijo da jih je uvoznik podražal in jih zato ne naročajo več!:(:(:(:(prej so bili v vsaki trgovini zdaj pa nikjer,priznam pa da lj še nisem pregledala,v trstu sem ga najdla,15 cm (zelo majhen) pa stane 10€,2500 sit?:grrr::grrr:upam da ga bom v kratkem kje staknila8)

Lenny -> Telebajski,nujno!!!! (21.3.2005 8:38:54)

Katja, če ga ne boš našla, povej. Pri nas jih imajo v Direndaju, mi pa gremo naslednji ponedeljek v Portorož in Piran.

KATY&TIMMY -> Telebajski,nujno!!!! (21.3.2005 18:27:02)

v kratkem bom izvedela če smo jih našli:)-:)-bo prijateljica v avstriji pogledala,če pa ne pa bom javila.najlepša hvala za vaše odgovore,kar nekaj vas je našlo te tako iskane telebajske;)pa se sprašujem,kako to da v notranjosti slo jih še dobiš na :morje: pa nikjer:zmeden2::zmeden2::(:(a se spomnem da jih je bilo ne dolgo nazaj na tone,zdaj ko pa bi ga rabli mi pa niiii:zmeden2::zmeden2::((:((
lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje:

Stran: [1]