Vodič po Barceloni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Vodič po Barceloni (20.3.2005 16:09:13)

Ima katera slučajno doma vodič po Barceloni? Bi rabila nekaj o Montserrat-u. Na netu je samo v angleščini:ups:, pa še to bolj malo.

lp,:fis:

viv_ -> Vodič po Barceloni (20.3.2005 19:02:59)

Ja ribica, mam jest, ker grem drug mesec tja :)

viv_ -> Vodič po Barceloni (20.3.2005 19:07:16)

Sam ne najdem zdele knihce... kok se ti mudi?

lp

Anonimen -> Vodič po Barceloni (20.3.2005 19:34:22)

Hm..do jutri zvečer, če bi se dalo. Sicer moram to narest do četrtka, ampak ker mam še druge stvari se za učit, bi rada to nardila do jutri.

Hvala že vnaprej!

Joj, takoj bi šla še enkrat v Španijo:love:

sašaš -> Vodič po Barceloni (20.3.2005 19:46:57)

Samo to - pazi v Barceloni - kradejo kot srake :grrr:

Lp :muca:

Muffin -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 7:19:49)

Ribica, ali si bila mogoče lani za prvomajske v Španiji, z Iliriko ?

lp, Maja

viv_ -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 8:45:30)

sašaš - hvala za opozorilo ;) saj smo kar vedno pazljivi. smo kar nekaj prevandrali, pa do sedaj smo imeli slabe izkušnje edino v Italiji - 2x! :grrr:

viv_ -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 10:00:46)

2. dan: BARCELONA–(MONTSERRAT–KLETI PENEČEGA VINA)–BARCELONA | zajtrk
Zajtrk v hotelu in za doplačilo priporočamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, ki številne obiskovalce privablja zaradi izredne le-pote tega naravnega rezervata. Ogledali si bomo baziliko s črnim kipcem svete Matere Božje, zaščitnice Katalonije, lahko pa si boste ogledali tudi odličen monseraški muzej z deli katalonskih, španskih in francoskih slikarjev. Po poti na Montserrat se bomo ustavili v kleteh izvrstnega katalonskega penečega vina, spoznali postopke pridelave in ga tudi poskusili. Zvečer v Barceloni priporočamo obisk lokala s programom andaluzijskega plesa flamenca (za doplačilo). Prenočevanje.

Evo Ribica - nekaj je. Pa mislim da v tistem Malem vodniku "Barcelona" ni kaj dosti več napisano...

Anonimen -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 14:13:50)

Hvala Viv!!

Muffin, jaaaaaaaa, z Iliriko. Noro je blo...letos imajo isto ponudbo:love: Samo ne gremo še enkrat :((

LP;:fis:

Muffin -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 15:01:55)

jaz letos tudi ne, saj sem bla lani. Mogpče čez kaki 2 leti, ampak potem v Madrid in tisti konec.

letos greš kam za prvomajske ?

Lp, Maja

Anonimen -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 15:22:41)

Ne da bi vedla zaenkrat:) Jaz bi šla raje še enkrat v Barcelono, kot v Madrid. :ups:

sašaš -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 17:05:54)

Men so pa v Barceloni pokradli čisto vse :(( od spodnjih gat... skratka vse (prtljaga za 3 tedne) razen denarja in dokumentov (ostalim so pa še to)!:((

Ena mojih najhujših izkušenj v življenju :((

viv_ -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 19:23:41)

Kje si pa to vse imela da so ti pokradli?

Ja vem kakšen je to občutek - grozen!

sašaš -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 21:06:12)

Šli smo z avtodomom za 3 tedne na Portugalsko. No, do tja nismo prišli, saj so nam že tretji dan v B. (sredi belega dne - nedelja dopoldne - na parkirišču pred stadionom) vlomili v avtodom. Odnesli so VSE, vse razmetali in veliko razbili (se jim je očitno mudil)! :(( Potem pa čakanje na policiji, pa tam se angleško bolj težko zmeniš... pa na konzulat... Pa še skoraj ves keš od drugih so pobral, pa njihove dokumente... Ampak na poti domov smo pa spet ene mulce presenetli, ko so nam glih ulamljal - no, saj ne bi imel kaj odnest!

En kolega je bil pa leto pred nami dol, so mu pa na busu denarnico ukradli - ampak je tolk lavfov za njimi, da jo je dobil. :bravo:

A se je tebi tud že kaj podobnega zgodil, ko praviš, da poznaš občutek? Najhuje mi je bilo, ker ni bilo nič s potovanjem, saj se je zgodilo že 3.dan, pol pa domov. :grrr:

Drugače mi je bila pa B. fuuullllll všeč.

Pa srečno - pazite!!!

viv_ -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 22:42:01)

Oj,

mi gremo tja z letalom in najet imamo apartma v centru, tako da recimo bomo nekoliko manjša tarča, ker ne bo avtomobila za vlamljat. Pa dobro je to, da je moj mož precej "omara" in se ga ne upajo lotit na cesti.

Vlomili so nam pa v avto enkrat v Sieni v Italiji - premetali so nama ves avto, na koncu so pa odnesli ene Ray Ban sončna očala in pa dve mrzli pločevinki piva iz hladilne torbe. Potem smo en dan preživeli v Firenzah na policiji, da smo delali zapisnike in to. Sicer niso pobrali skoraj nič, ampak tisti občutek, vse premetano, vse obrnjeno... Joj!

Drugič so nam pa vdrli v avto v Rimu - sredi belega dne je bil na parkirišču ob prometni cesti. Bili smo z mojimi starši. V avtu so nam povsem počistili prtljažnik in tega je v karavanu kar nekaj. Pobrali so nekaj za njih povsem neuporabnih stvari (prazne vreče od šotorov, prazne vreče od kemp stolov...), komplet obleke, bili so tako temeljiti, da so pobrali celo wc papir, trikotnik, žarnice, prvo pomoč... Groza! Potem smo pa iskali po Rimu kot nori turistično policijo. Tam nas niso j***** 5%, dokler ni moj oče poklical našega atašeja, ki je bil njegov znanec, tako da je on posredoval in smo nekako uredili stvari. Naslednji dan smo šli pa najprej v shopping po nekaj oblek, osnovne kozmetike in brisače, da smo potem še 2 dni ostali v Rimu. Ampak je bil grenak priokus...

Anonimen -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 22:44:50)

Nam niso nobenemu ničesar ukradli..res je, da je mami panično nosila nahrbtnik soredaj in ne na hrbtu..nekateri so se pa šetal kot po LJ..mi smo se itak skup držali, smo že mi skupina :)- (nas je 5). Pa en dan smo šli sami s podzemno iz Blanesa v Bracelono (tisti dan, ko je bil izlet na Costa bravo po vinskih kleteh itd.).

Mene je blo predvsem strah tistih ''turkov'':ups:

LP;:fis:

viv_ -> Vodič po Barceloni (21.3.2005 22:46:48)

Ribica, če so Turki taki kot v Turčiji te nima bit česa strah. Tam sva se šetala kot po Ljubljani, pa ene parkrat sva pozabila avto zaklenit, pa je bilo vse OK...

sašaš -> Vodič po Barceloni (22.3.2005 22:06:35)

Ja, Turki (vsaj v Turčiji) so fuuuullllll prijazni! Naju so pa za tja vsi opozarjal kolk kradejo ipd. Ampak izkušnje pa same :)!

Stran: [1]