Anonimen -> RE: Mutsy vozički (13.6.2010 15:36:34)
|
Rozica, garancija na ogrodje je 2 leti na blago pa 1 leto ... Drugače pa voziček ni namenjen rolanju, imaš tut na strani na ogrodju to napisano. Blago iz sprednjega varovala ne gre dol ... sem pa jaz zadevo zmočila pa zdrgnila s pralnim praškom za ročno pranje pa fino še s ščetko zdrgnila, fino splaknila, da je šla vsa pena ven in posušila, pa je bil ko nov ... ostale dele (razen strehice) sem pa kar v stroj vrgla. Glede blokiranja koles ... a imaš prav kolesa namontirana gor? Je levo kolo na levi in desno na desni strani? Še jih imaš kontra in zablokiraš, se kolesa postavijo v tak položaj naprej (kot bi z vozičkom šel rikverc) in če hočeš it s tako zablokiranimi naprej, grejo mal sem in tja ... vzemi sprednja kolesa dol pa poglej ker sta na tisti plastiki R in L napisana in leva stran vozička je tvoja leva, če držiš voziček za ročaj, torej na tiosto stran daš kolo z oznako L na desno pa kolo z oznako R. Pa prva kolesa se zvijajo, ko greš hitreje samo zaradi konstrukcije vozička pa ker takrat ko greš hitro avtomatsko malo bol pritisneš na ročaj, sprednja kolesa zgubijo oprijem in začnejo sem in tja uhajat.
|
|
|
|