BIS30 -> RE: Mutsy vozički (5.3.2010 13:11:22)
|
Hojla, punce! Vidim, da bo pa mutsyev letos veliko več videti kot pa do sedaj, ko so bili dokaj redki. Midva sva imela res srečo, da sva bila v BC v BTC ravno, ko so dobili robo, pa sva ogrodje in košaro vzela za svojo, naročili smo samo nakupovalno košaro in adapterje. Torbo za previjanje sem naročila črno z vzorcem, ker še ne vem kakšen bomo imeli športni del. Sva pa ravno včeraj doktorirala z zlaganjem vozička - dobila sva pohištvo in ker je bilo potrebno v sobici narediti prostor, sva vzela košaro dol, ogrodje pa nikakor ni šlo skupaj. Potem sem mojemu kazala posnetek na you tube in je videl, da je treba mal butnat in res pa je šlo!!! Sem se že vidla v trgovini, kako reklamiram... Pa če katera rabi lupinico, so zdaj v BC (vsaj na internetu) res ugodne - 109,00 - celo tiste, ki so drugače 149,00. Midva sva mislila rabljeno kupiti, pa če bi tam dala cca 80,00 + poštnina (15,00) pa že imamo skoraj novo!!! Dobro, da me je moj umiril kak mesec nazaj, ker sem jo že hotela kupiti! Je pa res problem pri Mutsyu to naročevanje- posebej so naju opozorili za naročilo športnega dela, da bova pravočasna. Otroček pride maja, tako da nekje avgusta bova naročila športni del... Res pa ne vem, zakaj jih za v trgovine več ne naročijo - pri nas v Celju še letos nisem videla Mutsya in zato tudi marsikdo ne ve, da ti vozički sploh obstajajo!!! Lepo pozdravljene!
|
|
|
|