endrina -> RE: Mutsy vozički (26.2.2010 13:12:39)
|
No jaz sem zdaj dobila končno svoj športni del vozička s footmuffom, pa zaenkrat še ne razmišljam o tem, da bi Maxa prestavila iz košare vanj - je še premajhen s svojimi 3 meseci. Je pa sicer velik dojenček tak da mislim da ga kaj dosti dolgo kot kakšen mesec pa pol ne bom mogla vozit več v košari, ker jo bo prerastel po dolžini. Sicer pa sem jaz svojega prvega otroka v športni del vozička dala, ko je dopolnil 6 mes. in je že lepo sedel in gledal ven. Je pa blo kar dosti popravljanja v sedenju tečas, ker je kar nekam na stran zlezel in sem ga morala popravljati. Nekako so še mali za športni del, kaj pa vem. Naš itak zaspi prvi minuto ko ga začnem peljat. Pa če sem z njim veni 2 uri, on ves ta čas spi. Tako da, sem glede tega lahko kar srečna. Kolegica je imela pravo smolo, ker se ji je mali v vozičku drl kot elija, ko ga je potem prestavila v športni del vozička, pa ji je ritko privzdigoval in ni hotel biti not. Tako ga je kar nekaj mesecev samo nosila naokrog po rokah, ko so kam šli in vozička sploh niso uporabljali. Je rekla, da se ji je tisti čas skoraj mešalo od tega. Saj veš kako je nerodno ko greš v shoping, pa v eni roki malega, ki še prav ne sedi, pa ne moreš ga dol odložit, pol pa kupuj kaj če lahko. Grozno. Tudi jaz imam košaro podloženo v zgornji polovici pod podlogo. Dala sem eno preloženo dekico, da ima rahlo vzdignjeno vzglavje. Na podlogo sem potem dala še eno kociko, da mu je lepo toplo. Pol pa malega v pajac, pa če je mrzlo še eno kociko čez nogice pa je to to. Itak so v košari zelo lepo not zaščiteni, sploh če čez odprtino košare daš še pleničko. Ja košara ima nosilne pasove. Mi jih imamo kar not ob strani zataknjene in jih še nisem uporabljala, ker košaro kar tako dvignem in dam v avto. Sicer pa to bolj redko počnem. Večinoma je košara kar lepo namontirana na podvozju in parkirana v verandi, kjer čaka vsaki dan na uporabo. Emili1- si si pa lepo barvo za športni del izbrala. Imava namreč isto. Hi hi hi.
|
|
|
|