PikapolonicaM -> RE: Mutsy vozički - kolesa (29.1.2010 22:22:40)
|
Joj, Otika, ti si pa res ažurna. HVALA še enkrat! Sem zdaj čisto zmešana. Sma namreč primarno hotla met tistega z napihljivimi kolesi, sma samo 4Riderja gledala, v naših trgovibah itak ni nikoli modela v živo za videt (za Mutsy vozičke je res bogo pri nas!!!), sma vidla samo onega z napihljivimi kolesi in kr avtomatsko sklepala, da jih ima ta lažja varianta tudi - ker prodajalka nama seveda nobena ni povedala, v čem oz. zakaj je pravzaprav razlika v kilaži! Danes pa sva ravno naredila naročilo (mimogrede za vse, ki vas zanima, kakšni bodo letošnji model in barve Mutsyjevega 4Riderja, si lahko to pogledate na http://www.yatego.com - so edini (no, vsaj kar sem jaz pregledala spletnih trgovin), ki že prodajajo letošnje modele), plačala račun in zdaj zvečer, ko sem že 500. pogledala slikico vozička, ki sva ga izbrala, se je meni zazdelo, da vidim, da pa ta kolesa nimajo ventilčka. Sicer sva doma v mestu, tako da nekih hudih makadamskih terenov ne bova srečevala, ampak tu in tam (npr. v parku) pa ni ravno asfalta. Joj, sem kar malo nesrečna, da sem to tako spregledala. Pravzaprav sploh ne morem verjet, ko sem prej 100x vse pregledala in prebrala!!! Ja, saj vem, na Mutsyjevi spletni strani vse lepo piše, ampak očitno sem imela v podzavesti toliko zasidrano idejo o napihljivih kolesih, da sem to informacijo povsem spregledala ... Pa ima katera slučajno tega z nenapihljivimi kolesi??? Izkušnje???
|
|
|
|