Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nova linija vlakeca tomažeka- nateg? 15.10.2008 13:48:55
|
|
|
|
facka
|
vprašaj na zvezo potrošnikov, če zagotavljajo, da paše k stari liniji, potem mora to držat. V nasprotnem primeru bi zahtevala denar nazaj.
|
|
|
|
RE: nova linija vlakeca tomažeka- nateg? 15.10.2008 15:29:37
|
|
|
|
alda
|
Se nam je spomladi isto zgodilo, ko smo kupili k osnovnem kompletu ( una velika škatla s predorom) še dodatni komplet z enim vlakom in tirnicami ter postajo!! ...tirnice so že nekak šle skupaj ma vlak, ki naj bi šel s pomočjo baterij kot je pisalo je bil na poteg, in....pa so me po telefonu v BC Lj zabili, da če ne znam angleško pa niso oni krivi, ker na deklaraciji, ki je slovenska pa lahk da so se zmotili,.. Bi jim glave odšrafala sam pa se mi ni dalo prevozit 50km, da bi jim vrnila škatlo z igračo, ki ni bila niti poceni( mislim, da neki čez 30€), pa še nisem bila pri volji!! Me pa je izučilo in od takrat težim, da mi škatlo kar tam odprejo in preverimo če res drži tisto, kar piše - sem pač ratala
|
|
RE: nova linija vlakeca tomažeka- nateg? 15.10.2008 22:20:27
|
|
|
|
lutka
|
Sem šla danes malo rabuko naredit v trgovino. Zdaj pa bo kontaktirala direkt z uvozniki, bomo videli kaj bo. Me pa jezi, da če piše na škatli, da se dobijo posebej adapterji potem naj jih tudi imajo.... Bom videla če bom kaj dosegla. LP
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?