žafran -> nateg...smo me pri otroškem dodatku (15.10.2008 10:34:58)
|
mater sem jezna.že pol leta nazaj mi je blo čudn,da dobivam za usakega otroka po približn 20 evrov,isti znesek,sm misnla da so mogoče,uskladil,tko da dobivam isto za oba in se s tem nism preveč obremenjevala.a po preračunu moraš za enega dobit več kot za drugega. torej moj problem.oktobra lani sem dala vlogo za enega,...decembra ko sem rodila pa še za drugega in na tej drugi vlogi nism napisala,da že vlagam za enega-prvega,zato so mi kao avtomatsko nardil vloge za vsakega posebej.kokr da jim ne pove isti naslov in priimek dost.a ima katera kaj v glavi kaj se da nardit za nazaj?al pa iste izkušnje.k jezna sm k ps. III. PODATKI O OTROKU/CIH, ZA KATERE SE UVELJAVLJA OTROØKI DODATEK Vpiøe se vse otroke, za katere se uveljavlja otroøki dodatek. Za vsakega otroka je potrebno vpisati ime in priimek ter EMØO; za otroka, ki je æe dopolnil 17 let in se øola, se navede ime in naslov øole; za otroka, vkljuoeenega v zavod se navede ime in naslov zavoda; za predøolskega otroka pa se navede ali je vkljuoeen v vrtec ali ne. iz tega sem jaz razbrala da ko izpolnim vlogo upišem samo tistega za katerega uveljavljam,in ne še enkrat tistega za katerega sm že uveljavljala.
|
|
|
|