žolčni kamni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

MARTINŠČICA -> žolčni kamni (15.10.2008 9:53:20)

Hojla,
kje v Sloveniji se je možno čim prej prijaviti na operacijo žolčnih kamnov? Kakšna dieta se svetuje v vmesnem času? (Pravkar sem izvedela, da jih imam cca 10 kom, velikih okrog 4 mm, pregled pri osebni zdravnici pa imam šele v ponedeljek).

Šaki -> RE: žolčni kamni (15.10.2008 9:58:59)

ne vem verjetno tam kjer si izvedela da jih imaš,ane.

lara larissa -> RE: žolčni kamni (15.10.2008 11:19:17)

Pozdravljena,

Jaz imam žolčne kamne že dve leti in nekaj, no takrat so ugotovili da jih imam, težave sem imela že prej.... Na čakalno listo so me dali takoj. Pol so me poklicali na operacijo po neakj mescih, pol pa sem bla lih noseča dva mesca nekje pa nisem mogla it. No danes je moja pupika že pet mesecev stara jaz pa imam še evdno žolčne kamne. S tem da jih imam jaz pač manj in  precej večje- 2cm.
Čakam pa na operacijo v Mariboru.

cgorjanc -> RE: žolčni kamni (15.10.2008 11:34:10)

ja zdaj odvisno od kje si???Kam se ti bolj splača.??

jakaracman -> RE: žolčni kamni (15.10.2008 12:15:07)

V Lj v kirurški sanatorij Rožna dolina.Prehrana, nič mastnega, napenjajočega in čokolade.

MARTINŠČICA -> RE: žolčni kamni (20.10.2008 10:42:17)

Hvala, Jakaracman! Sem že na vrsti (v petek pregled, v roku enega meseca operacija). Brez tvoje informacije bi čakala pol leta ali še več samo na pregled.

LP Martinščica

jakaracman -> RE: žolčni kamni (20.10.2008 14:11:51)

Fino.Dobro opravi, moje izkušnje so OK.

tajtaja -> RE: žolčni kamni (18.11.2008 12:28:03)

Jaz mam tudi žolčne kamne, so mi jih ugotovili pri UZ preiskavi trebuha, ampak nekih posebnih težav nimam. Baje so kamni zelo majhni in jih je vse polno. Našli so mi jih pred približno letom dni, ampak jaz se za operacijo še nisem nikjer naročila.
Ne vem, ne delajo mi preglavic...?
Lahko pa da se kaj zakomplicira, če se vname žolčnik?!
Ma katera kakšne take izkušnje?

s. -> RE: žolčni kamni (20.11.2008 14:13:17)

Priporočam vam pitje grenčice z artičoko. Jejte lahko in nemastno kavo, nič kav, nič sladkega.

tajtaja -> RE: žolčni kamni (21.11.2008 15:25:51)

Priporočam vam pitje grenčice z artičoko. Jejte lahko in nemastno kavo, nič kav, nič sladkega.

ojoj, brez kave ne morem začeti dneva, sladko mi jpa tudi takoooo paše, čeprav pri mojih 52 kg ne bi nihče rekel.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

s. -> RE: žolčni kamni (23.11.2008 8:27:37)

Verjamem, ampak če bo ena na dan s kaj mleka, verjetno ne bo štale okoli tega. Saj boš sama videla kaj ti bo dobro delo in kaj ne.

Stran: [1]