|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost in bruhanje
20.3.2005 9:57:52   
Tiamo
Punce v ponedeljek bom dopolnila 20t in zadnji teden mi je skoz slabo in parkat sem že bruhala. Pojem ful malo pa mi je takoj slabo. :zmeden::zmeden::zmeden:

...zdaj me je začelo že pod rebri boleti??

Kaj mislite da je to?

Drugače je vse ok, mali mi cele dneve nori v bauhiju.:sloncek::sloncek:

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabost in bruhanje
20.3.2005 10:28:17   
Meceno
Meni je tudi slabo ,samo ob bolečine ko je :duda: začela full bolj brcati , sicer ne bruham in jem normalno še .
Mogoče ti se je volumen maternice razširil , beba itak da raste , pa te mogoče tišči v želodec , ne vem .
Upam da nisi kaj staknila , samo to damo na stran a ne .

Ziher so to samo :nosecka: težavice , če pa bi slučajno začela full bruhati pa boš mogla k zdravniku,( intervalno bruhanje )

Drži se ;)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabost in bruhanje
20.3.2005 12:32:25   
Anonimen
Tia,
meni se je to tudi dogajalo (se mi občasno še), ampak sem nekako pogruntala, da je to povezano z zgago.
Se pravi, če popijem babanin frape, točno vem, da se mi bo po pol ure začel dvigovat :grrr:
Probaj se izogibat vsemu, kar vsebuje citronsko kislino. Kar je precej težko, ampak lahko poskusiš. Pri meni je delovalo. Ampak to pomeni - nič pomaranč, nič mandarin in čimmanj raznih sokcov.
Pazi, da nikol nimaš prepolnega želodca. Pa takrat se ne uležat na bok, ampak si hrbet podpri in se daj v napol sedeč položaj. Tko, da ti ne pritiska preveč na želodec.
Pa en deci Donata bo kot balzam za želodček :bravo:

Želim ti, da ti čimprej mine slabost :rozica:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?