|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtodom
15.10.2008 9:39:50   
meta22
Za naslednje leto bomo mogoče planirali najem avtodoma. tisti ki ste to že prakticirali:Kje je najceneje in najboljše in ali drži informacija , da je najem avtodoma v italiji ugodneje?

hvala

lp
meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtodom
15.10.2008 11:00:43   
viv_
Živjo!

Ponudnikov avtodomov je vedno več, cene pa so precej podobne pri nas in po Evropi, vsaj kar sem gledala po Nemčiji in Italiji.

Mi smo ga najeli tule http://www.avtodom-pocitnice.com/ in smo bili zelo zadovoljni.

Avtodom je opremljen (ima posodo, posteljnino (rabiš jasno svoje preobleke), nosilec za kolesa, kamp mizo in stole, tendo,...). Res, ko ga dobiš je "pripravljen za pot". Ta Sharky je tudi precej prostoren, zadaj ima pograd ter ležišče v spalnem nadstrešku - alcovnu. Je fajn, da če greste 4, da imate 4 fiksna ležišča, da vam ni treba vsakič sproti podirati jedilne mize - dinete. V AD je tudi TV z DVDjem ter kamera za vzvratno vožnjo.

Mi smo ga rentali za vikend in je bil pri njih najcenejši vikend najem. Poleg tega kemikalije ni računal pavšalno ampak po porabi. Kilometri so neomejeni.

Mislim, da če bi ga vzeli za dlje časa, bi se dalo še pogajat o temi!

Lp in uživajte!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?