|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spoznavanje staršev?
15.10.2008 19:33:52   
ronja
- Kdaj so vas vaši partnerji predstavili svojim staršem in obratno?
- Kdaj mislite, da boste vi pripravljeni spoznati otrokovega fanta/punco? (verjetno nikoli, ampak...)
- Boste dovolili, da vam pripeljejo domov vsakič novega/novo?

Predno sva postala par, smo se že videli - bila sva prijatelja in sošolca in smo se pač kdaj dobili tu, kdaj tam, da smo šli naprej skupaj. Šlo je vse spontano, tako da se sploh ne spomnim, kdaj je bilo prvič, da je vedela, da sva skupaj.

Pripravljena bom v principu takoj, ko bo pač imela fanta/punco (tako računam). Rajši imam, da vidim oz. vem, s kom se družim in da seksata pri nas doma kot pa da delata to nekje na mrazu in si še kake jajčnike prehladiuser posted image .
Kdaj pa računam, da bo to? Ne vem, kakega prijatelja bo verjetno pripeljala že v otroštvu (upam, da ne bo neka nesocializirana samotarčicauser posted image , zaenkrat ne kaže na to- je zelo družabno bitjeuser posted image ), kdaj bodo pa prijatelji postali nekaj več, pa ne vem, nekje v puberteti... Kakega res resnega fanta recimo da pričakujem po 16 letu. Naj ima dolgo in lepo otroštvo, da ga ne bo kasneje pogrešala, to bi ji želela. Ampak tu imamo itak precejšnjo vlogo starši, se mi zdi...

Ja, seveda ji(ma/m - zaenkrat je ena, ena je še na poti, nisva pa še rekla zadnje besede, verjetnouser posted image ) bom dovolila, da pripeljejo vsakič drugega, kaj pa naj? Ji prepovem, da se zaljublja? Ali samo prepovem, da se to dogaja pri nas doma? To se mi ne zdi smiselno. Če bom videla, da jih menjava ko spodnje gate, potem se bom verjetno malo pogovorila z njo, če mogoče kaj pogreša in je to neke vrste kompenzacija ali pač samo eksperimentira. Pa v tem primeru se bom malo distancirala, da se ne bom preveč navezala na vsakega...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2008 19:39:22   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Mojadva sta sicer tudi še majhna in to lahko počaka.

Ampak domov lahko pripeljeta kogar hočeta in kadar hočeta. Zdaj in v prihodnosti. To je njun dom, mi pa smo njuna družina.
Tudi ne vem zakaj naj nebi spoznala vseh tistih najstnic? Pekla jim bom palačinke, malo povprašala kje se kupi to in ono fletno oblekco. Prav fino bo.

------------------------
Aha, jaz tudi user posted image ! In bom tudi zelo prijazna do kakšne smrklje z zeleno irokezo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2008 19:41:08   
ronja
Želela bom vedeti s kom in kje, ampak lih vseh zblojenih najstnikov ne bi spoznavala.

Hehe, ti pa imaš zaupanje v svojega še nenarejenega otrokauser posted image . PO moje če je otrok ok, bo tudi družbo izbiral sebi primerno. Vsekakor pa nočem že vnaprej mislit, da bodo njeni prijatelji zablojeni, ker se mi zdi, da tako težko najdeš nek pristni kontakt...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2008 19:48:38   
ronja
Nadvse upam, da bo moj škrat želel doma predtstaviti svoje ljubezni.....mislim da s tem pokaže tudi zaupanje v starše...

Se podpišem. Ne bi si želela, da bi bilo tako kot pri meni,, ko sta se mami in sestra na veliko hvalili, kako bosta takoj vedeli, ko bom imela kakega fanta, kakršnegakoli - jaz pa že do vratu v resni zvezi že skoraj 2 leti... Bi rajši, da mi bi bolj zaupala, kot sem jaz oz. kot jaz svoji mami. So  pa vse fante sicer poznali že prej (pač splet okoliščin, da vedno nekak pristanem s prijatelji)

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2008 19:59:26   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Kdaj so vas vaši partnerji predstavili svojim staršem in obratno? Mislim, da je bilo cca. dva meseca po tem, ko sva bila skupaj.
Kdaj mislite, da boste vi pripravljeni spoznati otrokovega fanta/punco? (verjetno nikoli, ampak...) Kadar bosta moja sinova hotela - meni je vseeno... zaenkrat.
Boste dovolili, da vam pripeljejo domov vsakič novega/novo? Če bosta onadva tako hotela, pa naj. Saj ne bomo živeli skupaj. Predstavijo mi jih lahko pa 100, če hočejo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2008 20:28:25   
copka
A vsi pricakujete, da bodo vasi otroci vsak teden/mesec menjali partnerje? Obstajajo tudi cisto skulirani najstniki, ki si izbirajo normalne prijatelje. No, brez veze, da na dolgo in siroko pisem....po moje je pomembno veliko faktorjev za to kaksen bo otrok. Predvsem je na prvem mestu samozavest 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2008 20:59:45   
ronja
Ne pričakujem, da bi imela ogromno fantov, sem pa pripravljena tudi na to možnost, recimouser posted image . samozavest je gotovo faktor, so pa verjetno še drugi - ne vem, ker sem imela sama samo 3, pa še to same resne, večletne veze...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2008 22:06:51   
Anonimen
Zanima me:
- Kdaj so vas vaši partnerji predstavili svojim staršem in obratno?

Ko me je spoznal.

Jaz pa njega par dni pred rojstvom hcerke, na njegovo pobudo user posted image . To je bilo nekaj let za predstavljanjem iz prvega stavka.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 15.10.2008 22:07:19 >

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
16.10.2008 3:07:26   
Anonimen
Njegovega očeta sem spoznala, ko sva bila skupaj menda tri dni. Me je peljal k njemu v službo. Moje je spoznal po kakšnem mesecu in pol, bi že prej, samo je dragi imel tremo user posted image .
Domov pa sem pripeljala samo enega fanta, sedanjega moža, vedno sem imela v glavi en stavek moje mame, ko sem bila stara kakih 12 let. V pogovoru s kolegico ravno na tako temo, je rekla, da upa, da bom čim kasneje pripeljala fanta, ker se bo potem ona počutila zelo staro. Tako da onih tritedenskih simpatij ni nikoli srečala.user posted image

Sicer pa mi je ljuba miselnost mojega tasta, ki se ne vtika v izbiro svojih otrok glede partnerjev, verjetno mu vsi niso bili povšeči, ampak vse sprejme ali vsaj skuša sprejeti, neglede na svoje nazore, ker so njegovi otroci in njihovo življenje, ne njegovo.
Nenazadnje tudi če poberemo totalnega bizgeca, nam je lahko to drgagocena izkušnja za prihodnja partnerstva. Starši smo lahko v oporo ali pa še dodatno obremenjujemo otroka (mladoletnega ali polnoletnega) z "zgrešenostjo"  njegove izbire. In upam, da bom takrat, ko bomo prišli do fantov (ali punc, kdove, kaj bosta naši dve pupi začutili user posted image ), zmogla toliko modorsti, da bom pred svoje lastne predstave, kaj je prav in kaj ne ter kakšen bi bil popoln partner za mojo deklico, postavila želje in potrebe hčerke. In bila sposobna spoštovati njeno odločitev glede izbire partnerja.
In da jo bom zmogla vzgojiti tako, da bo partnerje izbirala po pameti.

Aja, pa naj kar seksata pod domačo streho. To bosta v vsake primeru, doma ali pa v avtu ali pri kolegih, kjerkoli bo že potreba. Brezveze si zatiskat oč, da tega ne bo. Imam vsaj možnost, da en malček vplivam na varno spolnost, tako da v kopalnico dam eno veliko skledo kondomov, pa nobeden ne bo vedel, kdo jih je jemal ven..

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.