moja malenkost -> Športna oblačila (15.10.2008 7:55:22)
|
Oj. Ja, jaz imam pa nekako obraten problem. V službi moram biti urejena in posledično imam polne omare hlač na rob in raznobarvnih srajc. Ko pa je treba na kakšen piknik ali privat kam na obisk in podobno, pa enostavno nimam nič pametnega športnega za oblečt. Ok, imam kavbojke, pa še to samo ene k so mi ok, drugih sploh nočem nosit, ker se ne počutim dobro v njih. Ful mi gre namreč na živce, ker se nekatere kavbojke tako raztegnejo ko jih nosiš, da potem zgleda kot da so ti dve številki prevelike. V glavnem, ne znam si kupit kaj športnega, pa da bi izgledalo super. Rada bi namreč kakšne fine kargo hlače, pa nikjer ne najdem ta pravih. Vse imajo tako široke hlačnice, vsaj na meni, ko vzamem št. 40-42. Prav rada pogledam za kakšno lepo športno oblečeno bejbo in tudi sama bi se rada znala tudi športno oblečt, pa ne vem kako in kje. Torej nasvet kje najti kakšne lepe športne-kargo hlače, da nimajo preširokih hlačnic. Že tako sem majhna, če pa imam še široke hlačnice, pa zgledam kot en balonček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Hvala
|
|
|
|