Tisana -> RE: kdaj kopanje v banji (15.10.2008 9:46:59)
|
Mi našo 10 mesečnico še vedno kopamo v otroški banjici na podstavku (imamo samo tuš kabino). Se pa že nekaj časa sprašujem, kako ostale skopate otroke, kajti meni se zdi tole naše kopanje izredno nevarno. Namreč, naša sploh noče sedeti pri miru - ves čas se dviguje in gleda čez rob banjice in bi kar ven zlezla, tako da je vse skupaj ful nevarno, čeprav jo eden od naju ves čas drži. Če je namreč ne držimo, tako divja po tisti banjici, da ji itak spodrsne, pa se potopi,... Ko smo bili pred mesecem dni na morju, je bilo v bazenčku čisto enako. Kar ven je lezla, pa ne zato, ker ji ne bi bilo všeč, ampak ona je pač tako živa, da mora ves čas nekaj migati, se premikati sem in tja,... Sicer se zelo rada kopa, ampak njena živost je včasih že prav nevarna. Smo poskušali tudi s tuširanjem, ampak kar joka, čeprav smo curek naravnali na najbolj mehkega. Še najboljš je bilo v morju, ker tam pa res ni mela kam pasti, ko je bila v Fredu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, resno, če ima še katera podobno izkušnjo, naj mi prosim napiše, kako je postopala v takšnih situacijah. Hvala že vnaprej.
|
|
|
|