Anonimen -> Odločitev o selitvi. (19.3.2005 22:49:45)
|
Dobila sva ponudbo, da bi zamenjala najino enosobno stanovanje za večje. Zdaj sva v dilemi, kaj naredit. Živiva v neprofitnem stanovanju, najemnina je okoli 35 jurjev. Če se bova selila v večje stanovanje, bo najemnina okoli 50 - 55 jurjev, kar pomeni, da bova dlje časa in manj prišparala za lastno stanovanje. Če ostaneva tukaj, je pa tudi vprašanje, kdaj si bova lahko privoščila svoje dvosobno stanovanje ali celo hišo. S tem, ko je David začel rasti, smo se začeli stiskati (pa še niti shodil ni!!!), kar mi ni preveč všeč. Kredit za stanovanje bi načeloma dobila samo jaz, ker je moj zaposlen za določen čas 1 leto (čeprav veva, da bo imel možnost opravljanja tega dela še vsaj 8 let), pa še to bi bil znesek premajhen, da bi si lahko privoščili nakup dvosobnega stanovanja. O tem, da bi pa imela še enega otroka v enosobnem stanovanju pa tudi nočem niti razmišljati, čeprav si želim imeti tri. Rada bi slišala vaša mnenja, kaj bi vi naredili na mojem mestu in zakaj. Odločitev bo na koncu sicer najina, toda morda kdo da kakšno misel, ki bi lahko pretehtala najino odločitev. Saj veste - več glav več ve.
|
|
|
|