kepa* -> Imam slabo vest (19.3.2005 21:53:51)
|
Odkar sem postala mama, sem odkrila popolnoma nov svet, nova čustva, nežnost...skratka, nov način življenja. Večinoma sem presrečna. Toda vse pa ni tako rožnato. Naš mali je precej zahteven otrok. Veliko joče, še vedno, veliko se hoče nosit, cartat, kar mi načeloma paše, a včasih si zaželim malo miru. Toda z otrokom sem večino časa sama, partner ima tak način dela, da je veliko odsoten, tudi čez vikend (kot muzikant). V bližini nimam nobene mame, da bi kdaj vskočila. Gašpija obožujem, :love: a včasih pogrešam prejšnji način življenja, ko sem lahko v miru spila kavico, se stuširala, nalakirala nohte, si pogledala kak film...Skratka, pač imela čas zase. Zdaj včasih še na WC ne utegnem. Tudi danes, ko je zaspal in sem si privoščila uživanje v kopalnici, sem to pomislila. A sem imela takoj slabo vest. Kako lahko sploh pomislim, da mi je bilo bolje, ko malčka še ni bilo? Ko sem si ga vendar tako zelo želela in sem ga tako težko dobila... Imam slabo vest. To pomeni, da ga nimam dovolj rada? Če bo kdo to bral...morala sem malo potožit. Lep večer še naprej. :metulj:
|
|
|
|