sakuL -> zaposlitev (14.10.2008 15:45:21)
|
Zdravo! Rabila bi še kakšno mnenje, prosim glede situacije... Namreč sem zaposlena v nekem podjetju, kjer nadomeščam porodniško. Opravljam kar zahtevno delo, in od vseh višjih in nižjih sem prejela velike pohvale in povišice plače, kjer vestno in hitro opralvjam svoje delo. Veliko delam s tujino, tako dam sem si pridobila veliko novega znanja nemščine in angleščine. Veliko skupaj sodelujemo in smo vspostavili enkraten odnos. Zdaj pa se bliža konec pogodbe in kot veste nas bodo tele finančne težave po tujinah (so se nas že) dotaknile. Ker veliko delamo z avtomobilsko industrijo, se nam pozna velik upad dela. Ker pa bi me direktor in ustali radi imeli ob "sebi", da bi ostala dlje, so mi ponudili "zaenkrat" delo, katerega opravljajo tisti z nič izobrazbe... se pravi proizvodnja in take zadeve.... Ker pa imam jaz kar visoke cilje, oz. rada delam dela v pisarnah in sodeluje s tujci,... mi to delo ne diši kaj preveč dobro... Je varianta da potem ko se zadeva spet maximilno začne obračat v pozitivo, da pridem nekam v pisarno...samo kdaj bo to... Ja sej vem...klobasam... samo resnično nevem kaj naj storim... naj se "ponizam" in grem delat pač ta dela, seveda nižja plača in delo na tri izmene, ali naj si poišččem novo delovno mesto... Hvala za vaše predloge... lp
|
|
|
|