[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.3.2005 21:28:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bleva13 -> WMF (19.3.2005 21:43:07)

zdravo Trenutno še ne poznam te posode .Ko bom imela dovolj točk ,jo bom kupila in poskusila kako se v njej kuha.POKLIČI KAJ:bravo:

kalimero -> WMF (20.3.2005 10:49:06)

Imam imam komplet posodo WMF iz redne prodaje že ohoho let. Draga ko satan ampak vredna svojega denarja. Za primerjavo, lonec za mleko na točke 990 sit je v trgovini skoraj 9.000. Sem ga kupila ravno pred novim letom. IA,IA. Jaz jo vsekakor priporočam!!!

frutka_ -> WMF (20.3.2005 11:01:07)

Bagi jaz tudi imam nekaj posode iz te serije in je v redu.

Sicer pa uporabljam ene malo taboljše piskre iz Ikee in so odlični! Dosti cenejša pa zelo kvalitetni.

:bravo:Ti priporočam!:bravo:

Vsekakor pa je to top kvalitetna posoda z nemškim pedigrejem. V MUller-ju gori jo prodajajo.

Blink1 -> WMF (20.3.2005 13:00:53)

Hi hi Bagi...Jaz že zbiram:bravo::bravo: Jih imam šele 5:zmeden:, ker sem 3 nekje zapravila...

Se mi pa zdi to ena velika natega:zmeden2::zmeden2: 60 jurjev zapraviš, da lahko KUPIŠ en pisker:hudicek::hudicek:

No, jaz zbiram ker jih pač dobim...zaradi tega pa ne kupujem več ali hodim izključno v Špar...Dostikrat zavijem v merkator (ker imajo boljšega francoza in beli kruh pa žemljice:bravo::bravo: )

lp
Nina:sloncek:

NinKa -> WMF (20.3.2005 14:42:52)

Bagi, je dost kvalitetna.....jaz bom zbirala, ker ne kupujem drugje kot v Sparu in sem že na dobri poti do 6 literskega piskra za juho.

Sem ravno včeraj lepila in je bilo že 15 nalepkic.

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]