krfjolca -> RE: ali lahko dojenčeka pelješ zraven v kopalnico CE porodnišnici (14.10.2008 16:53:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy a, pri vas se lahko izbira kolko vas bo v sobi , .... morte pa vedet , da so partnerji tudi moteči za druge porodnice . Jaz sem v sobi imela cimro , katere mož je bil od 9h zjutraj pa do 21h zvečer nonstop pri njej, pa verjemite je bilo zelo moteče ,... ko ti še vse teče ko vstaneš , pa napol razgaljen dojiš pred tujimi ljudmi ,... čisto prov , da so obiski omejeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Se strinjam, meni je tudi to moteče. Bom pa v drugo tudi jaz zaprosila za nadstandard, če bo le mogoče in bo soba prosta. V prvo sva bili v sobi sicer samo dve, vendar me je zelo motilo. Cimra je grozno smrčala, ves čas je en od dojenčkov jokal, če ni moj, je pa njen, pa obiski so bili moteči, itd. Aja, glede tuširanja in wcja se pa takrat nisem preveč obremenjevala, sem ga pustila v sobi, ker je itak spal. Saj si v par minutah fertik. Doma bo tudi treba kdaj na stranišče, najbrž?
|
|
|
|