Kaj za 4. rojstni dan? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

BRINA J. -> Kaj za 4. rojstni dan? (14.10.2008 0:31:15)

Dajte mi kaj nasvetov, praznovali bomo 4. rojstni dan pa nevemo več kaj naj ji kupimo, radi bi nekaj ustvarjalnega, nekaj zanimivega da se zamoti s čim. S čim  vaše male pozabijo na čas?  

katka11 -> RE: Kaj za 4. rojstni dan? (14.10.2008 7:07:01)

lego kockeeeeeeeee...
no sicer se zadnji cas nas skratek, ki bo januarja star 4 leta, zamoti s cimerkoli ce se mu da... ampak najbolj pa uziva z legokockami ter reznimo zivalim, ce seveda ne govorimo o risankah, ki jih poskusamo omejit na minimum [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
aja pa ful rad tud ustvarja s slanim testom, plastelinom, raznimi masami...
uf, jaz ne bom imela problema za roj. dan...

bskrle -> RE: Kaj za 4. rojstni dan? (14.10.2008 8:06:19)

komplet za izdelovanje nakita.

Lejči -> RE: Kaj za 4. rojstni dan? (14.10.2008 13:59:18)

Playmobil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

veseli trebušček -> RE: Kaj za 4. rojstni dan? (16.10.2008 9:33:08)

BRINA J  kot,da bi mi brala moje misli.Danes zjutraj sem se zbudila in ob zavedanju da ima naša mala čez en teden 4 rojtni dan sem se spomnila na RR in sem mislila zastaviti enako vprašanje!!!!

Tudi naša je sedaj kar se da ustvarjalna in jo zanimajo bolj takšne stvari. Zadnji čas pa se navupuje nad puzli!!!

Ja ja , čeprav ni tako zahteven otrok in ni takšna ,da bi vedno vse imela kar vidi in se dogovorimo, da lahko izbere samo eno stvar in tudi uboga, včasih zna bit težava ravno pri rojstnih dnevih!!!!

Annny -> RE: Kaj za 4. rojstni dan? (16.10.2008 19:35:09)

No, naša je 4.RD praznovala ravno prejšnji vikend. Najbolj navdušena je nad:Hama perlicamipuzzli (sploh Winx, pa kakšne živali..)pobarvankami, risalnimi bloki, temperami (zadnje čase res ogrooomno riše in barva)lego kockami (kupili so ji dva večja paketa..)igro Spominraznimi kartami, nalepkami.. Papa..

Stran: [1]