terna -> spremlja me neprijeten vonj (13.10.2008 21:27:26)
|
hej hej, danes sem prvič ne tem forumu in sem se ravnokar registrirala. Sicer sem prebirala teme, vendar pa nisem nikjer zaznala teme oz. problema, ki me mori. že par dni me močno boli v predelu jajčnikov in danes zjutraj me je močno zabolelo, kot da bi nekaj počilo, nato pa sem šla na wc in imela bledo rdeč izcedek. čez dan pa se mi je zopet pojavil neprijeten vonj, ki me spremlja že nekaj mesecev in sem se že 2x zdravila zaradi tega. Gin mi je rekla, da naj bi se povečale bakterije, nazadnje konec meseca avgusta (2menstri nazaj). Skrbi me, da sem mogoče zanosila in da so se zopet pojavile bakterije. Kako se bom potem zdravila? Moja gin mi je sicer nazadnje predpisala samo antibiotike, ker ve, da bi rada zanosila, vendar pa očitno zdravljenje ni bilo ravno uspešno. Ta neprijeten vonj, ko nastopi menstra, nato izgine. Za znake nosečnosti je še prehitro za govoriti, vendar pa me ta vonj resno vedno bolj spravlja ob živce. Ali je možno tudi, da zaradi povečanja bakterij ne morem zanositi?
|
|
|
|