|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   centralno ogrevanje-vlažnost
13.10.2008 14:43:30   
pikapoka0608
Pozdravljene,

prosim za nasvete kako zagotovite ustrezno vlažnost ob centralnem ogrevanju v dojenčkovi sobici. Ali uporabljate vlažilce zraka, mokro rjuho na radiatorju, ali še kaj drugega.

hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: centralno ogrevanje-vlažnost
13.10.2008 14:54:36   
sazi
včasih prižgem vlažilec
mokre cunje na radiatorju ne bi učinkovale, ker so radiatorji ugasnjeni, toplo je pa vseeno (pač blokovsko življenje - eni grejejo na ful še vse sosede zraven in hkrati luftajouser posted image )

(odgovor članu pikapoka0608)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 15:55:47   
nia5
Vlažilec zraka

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2008 17:58:53   
kajajaka
v Sparu imajio posodice v obliki rožćiic, živalic... v katere naliješ vodo in obesiš na radiator, Ko voda hlapi vlaži zrak. Stane pa dober evro...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 8:58:27   
bati

vlažilec zraka.user posted image

(odgovor članu pikapoka0608)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 8:59:41   
Splet.Ka
Mi smo doslej dajali na radiator mokre brisače, rjuhe...ampak to se tako hitro posuši, da kmalu ni nobenega učinka več. Zdaj nameravamo nabaviti kakšen boljši vlažilec zraka.

Cvetim...

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2008 9:35:43   
Tisana
v Sparu imajio posodice v obliki rožćiic, živalic... v katere naliješ vodo in obesiš na radiator, Ko voda hlapi vlaži zrak. Stane pa dober evro...
 Ja, odlično, dokler se ne začne postavljat na noge user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2008 9:41:15   
ursalara
Vlažilec zraka!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2008 12:57:01   
LenaG
Pri nas je še huje, ker prezračevalni sistem potegne vso vlago iz hiše in je vlažnost padla pod 30 %. Tako smo tudi mi kupili vlažilec zraka.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2008 18:45:21   
pikapoka0608
Punce, hvala za vaše izkušnje. Jaz sem sprobala mokre rjuhe, samo so se tud meni v parih urah posušile (pa sploh še ne kurimo veliko, le ponoči). Glede vlažilcev zraka sem pa skeptična, ker naj bi se v njih množile bakterije.

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pospravljanje igrač: starši smo otroku vzgled
Otroka navajamo in vzgajamo največ s svojim vzgledom, ta nam sledi, nas opazuje in tako pridobiva prve vzorce vedenja. B...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?