moja punčka sameva (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Spark -> moja punčka sameva (13.10.2008 13:11:40)

Ker sem v fazi uvajanja mlajše hčere sem večkrat v vrtcu. In sem v tem času 3x srečala starejo hčerko.
No in enkrat se je lepo igrala v družbi otrok. 2x pa je bila sama. Enkrat je kar sama sedela na enem plezalu, drugi otroci so se igrali na igrišču, drugič- danes, pa se je nekaj lovila z enimi otročki, in ko sem prišla na igrišče, sem videla da je sama in kar sama je hodila okrog, in ker sem se pogovarjala z vzgojiteljico sem tamalo opazovala, je hotela v družbo enih otrok, ampak so jo stran napodili. Gre za ~ 4 letnike. In ko jo je ta družba stran napodila, je kar sama hodila po igrišču in si nekaj prepevala. Moja mala se mi je smilila, da je sama.
Doma res nima nobene družbe razen sedaj je mlajša hčera, s katero pa se še ne more čisto igrati. Sej bo kmalu.  Kar se tiče kakih drugih otrok, pa ko gremo kam, ampak tam se je ponavadi lepo igrala. Ampak to ni vsak dan, ali pa 1x na teden.
A mislite da me mora kaj skrbeti, da ne bo osamljen otroček, oz. ali samo malo preveč kompliciram, ker sem vsatala z levo nogo.

Šaki -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 13:18:10)

ne vem no.samo glede na to da si jo vidla le 3x...
a so bili tista skupina otork fantje ali punce?

probaj jo še občasno malo opazovat.sj jz sm tud mojega ker nism vedla kako se obnaša v vrtcu..pa boš vidla.

Mišni -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 13:19:00)

A drugače pa rada hodi v vrtec?

Spark -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 13:29:59)

Ja drugače pa gre rada v vrtec. Nikoli ni bilo problemov.
Je pa res da takrat, ko je samevala in danes ko je samevala, je hotela kar z menoj naprej, pa sem jo nekako prepričala, da mora ostati še v vrtcu. Takrat ko je bila v igri, pa me je prišla samo pozdravit in je šla lepo nazaj igrati se.

Šaki -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 13:33:27)

no mislm da se ti ni treba bat.verjetno bi že povedala kaj če ji nebi blo všeč.

aluš -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 13:51:16)

Sigurno imate govorilne. Jaz bi tam malo povprašala vzgojiteljico kako ona vidi vse skupaj. Zdaj je sicer spet odvidno od tega kakšna je vzgojiteljica. Ampak jaz bi vsekakor povprašala.

lois -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 14:40:00)

Jaz bi vprašala vzgojiteljico, če on kaj takega opazi. Mogoče pa je tisti dan imela samo tak dan, da je bila rada sama, pa saj ima vsak tak dan, da včasih noče imeti nobenega poleg sebe. Ja, vprašaj vzgojiteljico, če ti bo rekla, da ni nič narobe in da nič ne opazi, pa probaj še ti malo pokukati v njen oddelek v vrtcu, da se boš prepričala. 

neli99 -> RE: moja punčka sameva (13.10.2008 14:49:20)

spark jst bi ti tut svetovala da res vprašaj vzgojiteljico. jst bi ji kar naravnost povedala tako kot si nam, da si jo videla samo in da te skrbi da ne bi bla preveč izločena iz skupine. vzgojiteljica ti bo najbolj vedla povedat kako je ... no na skrivaj pa jst ne bi opazovala, sej ne moreš bit tam celo dopoldne ... če pa opazuješ samo enkrat 15-20 minut pa to še zdaleč ni mirodajno. sploh pa ne na začetku in koncu dneva.

Stran: [1]