Spark -> moja punčka sameva (13.10.2008 13:11:40)
|
Ker sem v fazi uvajanja mlajše hčere sem večkrat v vrtcu. In sem v tem času 3x srečala starejo hčerko. No in enkrat se je lepo igrala v družbi otrok. 2x pa je bila sama. Enkrat je kar sama sedela na enem plezalu, drugi otroci so se igrali na igrišču, drugič- danes, pa se je nekaj lovila z enimi otročki, in ko sem prišla na igrišče, sem videla da je sama in kar sama je hodila okrog, in ker sem se pogovarjala z vzgojiteljico sem tamalo opazovala, je hotela v družbo enih otrok, ampak so jo stran napodili. Gre za ~ 4 letnike. In ko jo je ta družba stran napodila, je kar sama hodila po igrišču in si nekaj prepevala. Moja mala se mi je smilila, da je sama. Doma res nima nobene družbe razen sedaj je mlajša hčera, s katero pa se še ne more čisto igrati. Sej bo kmalu. Kar se tiče kakih drugih otrok, pa ko gremo kam, ampak tam se je ponavadi lepo igrala. Ampak to ni vsak dan, ali pa 1x na teden. A mislite da me mora kaj skrbeti, da ne bo osamljen otroček, oz. ali samo malo preveč kompliciram, ker sem vsatala z levo nogo.
|
|
|
|