Anonimen -> RE: Obseg trebuščka (13.10.2008 9:14:32)
|
Jaz sem imela mini mini trebušček. Enkrat sem že pisala, kako mi ej prodajalaka še ne mesec pred rokom rekla,d a se nama čist nikamor še ne mudi z nakupi (ko sva rekla da samo firbcava - amapak zato, ker sva že vse imela doma). Ko smo trije čakali na CTG, pa je dve poklicala naprej in vstanemo tri, pa mi ena izmed teh dveh reče, pa ja nimate tudi vi že CTG-ja (jaz pa že čez rok). Skratka kdor je imel 5 minut časa mi ej povedal, da je moj buši majhen, tud obseg ni bil velik, pa še po UZ-ju so me strašili, d aje otrok zahiranček (premajhen in prelahek), pa se je rodil fant velik 53cm in 3490g. Torej? Panika za brezzveze! No, sedaj sem drugič noseča in je moj buši bistveno večji kakor prvič (no, tudi ni tako dolgo nazaj od prvega porod in so trebušne mišice še malo ohlapne) pa imam obseg trebuha že 103cm. Če pogledam slike iz prve in druge nosečnosti imam sedaj še za 2-krat večji trebušček. Takšnega kot imam sedaj v 20t, sem prvič imela v 30t. Torej je tudi odvisno kje nosiš. In sedaj me non-stop boli križ, v prvo pa sploh nisem vedela za te težave.
|
|
|
|