ZA NAS (202.nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 7:45:22)

Pozdravljene!!!

Najprej vsem skupaj en lep pozdravček seveda pomladni.Drage moje kako ste kaj?

Kot ste mnoge prebrale je moj prvo poiskus za mano.Pa ja moralo se je pač zgodit,da me je malce ranila s katetrom in sem malce krvavela,včeraj je bil še malce le rjavkast izcedek in sem se malce prestrapšila in sem poklicala sestro Danielo in me je potolažila,da bo minilo in,da ni nič hudega.Joj zelo rada bi se včeraj zvečer z mojim :love::love::love: :sloncek::sloncek::sloncek: pa si nisva upala sam bi se mi lahko ponovilo,...No danes je popolnoma minilo in tudi sestra mi je rekla po postopku,da lahko normalno se cartamo in :sloncek::sloncek::sloncek:.Drugače jaz še vedno imam zelo upanje na uspeh kajti vse je klapalo in mi noben ni rekel ni šans vse je bilo ok in še ovulacija je bla normalna tako,da le čakam 1.04.da vam vsem skupaj sporočim :modri::modri::modri: in da sem v 9nebesa in,da je napoti najina :duda::duda:.Bila bi res najsrečnejša.Ja pa pohvalno od moje tašče nikoli me ni nič vprašala,včeraj zvečer je prišla na obisk in me vprašala kako sem,...Punce malce v trebuhu me boli in taka bolj narah sem in večina časa počivam ali opa sedim in šivam ročno delo.

Kako pa kaj ve nove srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: upam in čas bi bil,da bom kaj kmalu prišla v vašo skupino :nosecka::nosecka::nosecka: in potem :love::love::love::love::love::love: hodil kot pav.
Bambi,Koala,Ameri kje se skrivate ve?
Kornelija upam,da mi boš danes poslala kakšno lepšo sporočilo?
Anitka ali še nisi dala v album na internet slikico od nečakovega krsta?
Andrejka 76 upam,da priprave na najlepši dan še kar potekajo same od sebe?
Kira in tvoji sončki kje ti hodiš,upam je vse ok?

Tako zaenkrat bi bilo to vse kajti beremo se spet zvečer in si kaj lepega napišemo.
Še dalje držite pestke in še eno vprašanje za vas vse,ki sodelujete tu gor.Sestra mi je rekla naj naredim test 1.04.vendar po mojem izračunu nebi smela dobit :hudicek: 30.03-ali 31.03. je nujno da res počakam in test naredil le 1.04.
Ja pa še to moj :love: 11.04.praznuje rojstni in tudi očka na isti dan dajte mi neke ideje za darilo za mojega :love: in mojega očija.

LP Mojca :sloncek:::sloncek::sloncek:

Maša26 -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 7:48:09)

Ohoj, a se lahko prijavim ˝med vas˝ :)

Nisem ravno nova, sem vas pa doslej bolj brala..

Mojca zate vem, da se veseliš 1. aprila :) In vse stiskamo :miska: zate..

:kuza:

Sulfinija -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 7:58:18)

Maša!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:DOBRODOŠLA MED NAMI IN HVALA,DA TUDI TI DRŽIM PESTKE ZAME!!!:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Zate in tvojo dobrodošlici lep velik :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: dišečih spolmladanskih rož!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Maša26 -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 8:00:36)

Hvala :rozica::rozica::rozica:

Si pa res prisrčna :):):)

:kuza: (sem se odločila, da bo tale :kuza: namesto podpisa, ker sem veliiika ljubiteljica psov :))

biba77 -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 12:28:45)

Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica:

Jaz sem danes spet v sluzbi. :) Malo bolj pozna... Polna energije in dobre volje. :)

Vceraj sem bila do pol sestih, potem smo sli na eno "sluzbeno vecerjo" in zvecer, ko bi najbolj cvekala, nisem mogla na neta...

Pa petkovega :kava: tudi ni bilo??

Sicer sem ok. HSG je za mano, krvavitev tudi; se vedno napihnjena...:ups:

Anitka, nase naslednje srecanje bo v MS? Katera tokrat pece??? :zmeden2: Koliko pa nas je ze, interesentk?:zmeden2:

Mojca, drzimo pesti, :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:!!!!

Bambi, Pia73, Tia, Koala, Pika74, Wawa, Tinkamiska,... in vse ostale - kje ste in kako ste??

:ups: ... nekaj casa nisem bila tukaj, pa sem cisto izgubila rdeco nit... :ups:

Zdaj pa si pripravim kapucino in... DELAT!

:miska:

simonas -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 16:13:53)

Jaz tudi v službi danes. Jaz sem sicer še bolj pozna. Prišla sem po kosilu, ker delam sama in je tako vseeno kdaj pridem in pridem ko meni paše. Glavno da je narejeno. Dopoldan pa sem bila doma malo pridna (sesanje, čiščenje, rožice...)...

Moja nepričakovana :hudicek:M ne sme priti v torek in če jo katera rabi naj jo hitro pokliče k sebi. BT je še vedno visoka. Zdaj mi je v dveh dneh poskočila še za skoraj 0,2 stopinji. Močno upam, da to ni kakšna viroza ampak da oznanja kaj dosti lepšega. Kar strah si me je zjutraj merit temperaturo, ko se bojim da bo padla in jaz spet v :(( in na drevo (no drevesa ne prakticiram ravno). Nimam pa popolnoma nobenih znakov ne za M ne za kaj druga. Tu in tam me malo piči v bušiju, to pa je tudi vse. No pa prijateljice me malo bolijo a to ni ravno znak za kaj...

Punce držite :miska::miska::miska: da bo tokrat kaj, saj sem že pozabila štet kako dolgo se trudima.

In kako ste ostale? Še katera NE čaka z mano :hudicek:?

Zunaj se je malo shladilo. Spet se bomo zvečer stiskali (:sloncek::sloncek::sloncek:), da nas ne bo zeblo...

En lep pozdravček iz ohlajene štajerske!:rozica:

Simona

mujcek -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 19:05:57)

Mojca glede :darilo:: 1.4. naredi test, če bo :modri: potem bo to najlepše :darilo: za tvojega :love:, mogoče dodaš kako malenkost! Za očeta pa ti ne znam svetovati :ups:

držim :miska::miska: za 1. april

diamantka -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 20:12:34)

ojla punce,
nazadnje sem se javljala na 200 nadaljevanju, vmes mi je pa čisto krepnil računalnik in sem vam prav pogrešala,da vidim novice!Gea1 tebi kar tule odgovarjam, nisem mogla :sloncek::sloncek::sloncek: ker sem imela gospo M:hudicek: na obisku, sedaj pa sem končala z njo za ta mesec in sva danes veselo :sloncek::sloncek::sloncek:!
Mojca9000 vesela sem zate, vedno rada prebiram tvoje poste in upam, da bo 1 april zate srečen dan!
bambi tudi tvoje poste rada berem, in želim ti lepo nosečnost, verjamem, da bo vse v redu z tvojim :duda:!
a veste, danes me je ena novica malce potrla! izvedela sem, da je ena znanka v drugo noseča, pa ne da ji ne privoščim, ampak zmeraj se mi pojavi isto vprašanje, zakaj pa jaz ne.....
čim pa sem prišla na RR sem takoj boljše volje, ve res znate človeka spravit v boljšo voljo!
en lep večer vam želim! :rozica::rozica::rozica:

mujcek -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 20:44:42)

Diamantka saj nas take novice o novih nosečkah okrog nas verjetno vse nekoliko razžalostijo, čeprav smo vesele za njih se vedno sprašujemo zakaj pa me ne...
Saj prihaja nas čas boste videle, še malo pa bomo vse na RR srečke :nosecka: in ponosne mamice 9nebesa

gordy -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (19.3.2005 22:49:43)

Astra, napisala si:

Sicer sem ok. HSG je za mano, krvavitev tudi; se vedno napihnjena...

Ker sem bila ta mesec tudi sama na HSG me zanima kako krvavitev (tisto takoj po posegu al :hudicek:?) in kako napihnjenost imaš v mislih?

Sama sem danes ravno prvi dan dobila :hudicek: , čeprav sem jo intenzivno NE čakala...

LP tebi in vsem ostalim in na :modri: ali pa na :roza:

Anitka -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (20.3.2005 15:12:52)

:rozica:Ahoj v tem sončnem popoldnevu!:rozica:

Se bom malce oglasila preden odpeketava k enim kolegom. Kako ste kaj? Jaz sem nekako brez vseh občutkov. Psihično sem že skorajda pripravljena na laparoskopijo, hkrati pa vedno, ko grem na WC preverjam ali se je že pojavil tale moj izcedek:zmeden::zmeden2: Zaenkrat ga še ni, a nič se ne veselim prej, ker je znal biti že tudi hudoben in se je pojavil že tudi malce kasneje. Bomo videli in občutili,a ne?

Punce bom bolj obširna še zvečer, do takrat pa - imejte se skrajno lepo!

vaša Anitka :metulj: ki bo prav kmalu srečka :nosecka:

tinkamiška -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (20.3.2005 15:26:46)

POzdravljene:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka, jst te pa zasledujem:)-

Včeraj sva bila na eni fešti in sem spila 2x po 05 borovničk, potem mi je blo po zjutraj slabo:zmeden: res nisem več navajena na alkohol:)-

Danes greva na bratov rojstni dan in bom crkljala mojo nečakinjo:angel:

Te dni sem kar precej nestrpna, s težavo se odvračam od misli ali je ratalo ali ne, znakov ni nobenih, prsi niso nič napihnjene, trebušček tudi ne, tako, da se sproti spuščam na tla in se pripravljam na to, da bo verjetno prišla Franca:( Sej ne, da sem bila prepričana, da bo ratalo v prvo, bi bilo pa lepo, kar preveč lepo:rozica:

Anitka, upam, da te tokrat ne bo obiskal ta smotan izcedek, da tudi France ne bo:rozica:

Astra, bomo papali v soboto, jajčka pa hren, pa potičko,mmmm se mi že sline cedijo;)

Simonas, tudi jaz je ne pričakujem približno takrat kot ti:miska::miska::miska::miska:

vse lepo tudi ostalim in da bomo prav vse kmalu:nosecka:

Se mogoče oglasim še zvečer:rozica:

Tinka

Anitka -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (20.3.2005 21:36:14)

Dober večer!

Sem spet tukaj. Sem se pri kolegih dobesedeno nažrla kot majhen :pujs: Sta pripravila full jedi in na koncu še blazno okusno jogurtovo torto z malinami (recept iz velikonočne Lise):bravo::bravo::bravo::bravo: Njami, njami, mljask, mljask. Škoda, da že nisem :nosecka: mi noben ne bi zamerila,če bi prosila še za en kos :)-:)-:)-

Tinka jaz sem se včeraj tudi malce pregrešila in spila nekaj alkohola (2 Kaosa z okusom jabolke in 2 krat malibu juice) Sicer nisem bila še pijana, a najbolj trezna pa tud ne 8)8)8) Me je pa res malce zjutraj glava bolela, zato pa sem spala skoraj do enajstih;)

Tinka kot sem že napisala želim ti, da bo letošnji materinski dan obeležen z neprihodom :hudicek: in da velikonočni :zajcek: preseneti z :modri::duda::roza:

Enake želje tudi zate Simonas.:miska::miska::miska::miska: Upam, da v torek :hudicek: ne bo.

Mojca zate pa stiskamo pesti za 1.4.:miska::miska::miska::miska::miska:

Maša 26 dobrodošla v Za nas, z željo, da se kmalu preseliš v 9nebesa in v nadaljevanja na forumu Prvič noseča.

Astra se še nobena ni javla za peko peciva8) In bila bi vesela, če se bi dobile tokrat spet v mojem kraju :sloncek::sloncek::sloncek: Jaz že kar začenjam zbirat prijave in predloge za datum.

Diamantka kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in upam, da boš aprilska srečka :nosecka:

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: kako ste pa kaj ve? A že kaj delate prostor v 9nebesa za nas? Naš čas prihaja in kmalu bo gužva.

Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri.

vaša Anitka:metulj: , ki bo prav kmalu srečka :nosecka:

simonas -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (21.3.2005 7:18:41)

Meni bolj kot ne slabo kaže. Danes mi je BT padla na 36,8, tako da sem že čisto :(:(:((:((:((... Pa tako idealno krivuljo sem imela ta mesec. Ko bi se le lahko odklopila... :((:((:((

Simona

Gea1 -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (21.3.2005 9:01:45)

Simona nič jokat. Krivulja, pa čeprav idealna, še ni vedno dokaz, da boš :nosecka:. Vem pri sebi, ko mi je zdravnica tako pridno delala UZ in sva videli, da ta mesec bo do ovulacije sigurno prišlo, pa nisem zanosila.
Pride, ko najmanj pričakuješ. Boš videla, tudi pri tebi.
Samo upanja ne izgubit.
Anitka, ti pa nikar toliko izcedka ne preverjaj, ga boš še priklicala. :)-:)-
Zakaj ne bi glih tebi ratalo ravno zdaj. Saj že dolgo ni bilo nobene srečke nosečke, ali se samo meni tako zdi.
Pri meni se :hudicek: počasi poslavlja in gremo v nove boje. Jovo na novo.
Mojca držim pesti za 1.4. Ravno na moj rojstni dan. :bravo::bravo::bravo:

Pozdravček! :kuza:

Še ena T -> ZA NAS (202.nadaljevanje) (21.3.2005 12:06:22)

Punce, vse vas lepo pozdravljam.:rozica:

Meni M zamuja dva dni:bravo:, ampak že par dni čutim rahle bolečinice, tako kot pred M.:(
Sem pa ta mesec pila krvomočnico po malem in bil je zelo zelo naoren teden, tako da lahko malo zamuja zaradi tega. S testom bom še par dni počakala.

Uživajte v sončku in vse čimveč sreče.

Stran: [1]