zmajaz -> RE: Katere plenice so vam najboljše? (24.10.2008 20:48:01)
|
Pampers Active Fit so v redu - te so nemške. By the way - Active Fit so vedno nemške, Active Baby pa vedno poljske - že ime pove vse, tako da ni treba sploh iskat na paketu države proizvodnje. :) Active Baby nisem niti poskusila, ker so se mi poljske zamerile - po moji izkušnji so podn od podna dvojkica v rumenem paketu - vsakič ko se mi je pokakala, ji je prišlo na hrbtu ven in sem jo morala celo preoblečt. Komaj sem čakala, da jih je zmanjkalo - najraje bi jih kar vrgla stran. :((( Je pa ena stvar Active Fit - so drage - za moje pojme predrage, ker niso prav nič boljše od recimo DM-ovih Babylove. Active Fit sem kupovala, dokler nisem enkrat dobila bona za brezplačni paket plenic Babylove - od takrat naprej še nisem kupila Pampersk, ker dobim za isto ceno skoraj 2x toliko plenic Babylove - pa niso nič slabše od Pampersk. Sploh pa te nove - dvojno pakiranje v škatli - ki so zdaj še mehkejše in tanjše od prejšnjih. Po njih ni imela mala nikoli vnete ritke, plenice niso do zdaj še niti 1x premočile - (mala je stara 9 mesecev) in niti enkrat ji še ni prišlo blato ven, tudi če je bila še ne vem kako pokakana. Tako da - jaz prisegam na Babylove. Je pa res, da kakih iz Hoferja, Müllerja, Lidla itd. nisem niti poskusila - tako da za te pa ne morem komentirati - lahko da so tudi v redu. Pamperske so pa po mojem daleč precenjene - reklama dela svoje in plačaš bolj kot ne ime.
|
|
|
|