|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umivanje lask
12.10.2008 22:17:52   
Zanica
Moja 16-mesečnica se sicer rada kopa, ampak ko moramo umiti laske, začne močno jokati, in sovraži to. Sicer vzamem brisačko-rokavico, in počasi grem z mokro brisačo po glavici, poskusila sem tudi z kanglico politi po glavi, ampak vsakič joka... tedaj se kopanje pretvori v nočno moro....

Obstaja kakšen drugi način? Ne vem več kaj naj....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umivanje lask
12.10.2008 22:20:25   
Anonimen

Potrpljenje, da bo enkrat bolje user posted image .
Nasa bejba se je nekaj casa drla, ne jokala.
Potem je nekako slo s cviljenjem.
Potem si je nadela ocala za plavanje.
Odkar hodi v vrtec, zeli biti urejena in cista in to pomeni zelo pogosto pranje las. Zgleda, da zeli nadoknaditi za nazaj.
Tko je to, v glavnih fazah pri nas.

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2008 22:45:20   
lex
moj sin je tulil do 3 leta, zdaj pa tuli 1,5 letana hči, ki ji do 10 meseca ni bil problem umivat glave. jaz ji perem 1x tedensko, pač tuli in cepeta pod tušem, saj bo nehala

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2008 22:47:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

moj je imel danes na očeh plavalna očalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2008 8:22:30   
puncica
Pri nas imamo 2 načina
Umivamo laske ko se kopata v bani, tavečja se uleže na hrbet da glavico nazaj in ji umijemo laske z vodo iz bane, potem vzamem še tuš in ji laske potuširam tako je najlažje, druga je pa ta da iščemo pajke po kotih in robovih kopalnice, pa če slučajno kaka kaplice pride na oči pa hitro brisačko. Te pa razumem da je to kr kriza tole umivanje las ampak ne gre drugače če se mora se mora.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2008 9:11:31   
lilka
Pri nas je isto, ko umivamo lase se pač buni, včasih zeloooo glasno, včasih malo manj, včasih jih je skoraj nemogoče umit, včasih vsaj malo pusti, pa smo se že nekak navadili, da pač ko umivamo lase tuli, najbolj pri splakovanju, pa še goste ima zelo, je treba dolgo splakovat, pa tudi ne najdem načina da bi to kako drugače naredili, smo že vse poskusili in se zdaj sprijaznili da tako pač je, zgleda imamo vsi s tem težaveuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2008 9:18:45   
lelaval
Bo treba nekaj časa potrpet - ti in otrok user posted image . Jaz sem mojima puncama obema nekje do 3. leta komaj umila laske - je bilo dretje, pa sem poskusila še z obročem za pranje las, pa tudi ni šlo. No - sedaj pa si jih najstarejša hoče vsak dan prat, najmlajši pa dam še subrino, pa si zato pusti user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2008 11:47:24   
veseli trebušček
tudi mi smo imeli gromozanske probleme z umivanjem las, vedno je user posted image in se drla.
Mogli smo vztrajat, kupila sem ji tudi tak obroček za umivanje las,kateri je kar precej pomagal pri tem "neprijetnem" opravilu...

veseli trebušček

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2008 12:25:34   
Anonimen
Naša tamala si je vedno rada umivala lase.
Tamali se je pa drl do svojega 1,5 leta. Potem pa kar naenkrat razsvetljenje, ko je pogruntal, da če gleda v luft, mu voda ne teče v oči. Zdaj pri skoraj 2 letih umivanje las ni več problem.

Prej pa ni pomagalo prav nič...

(odgovor članu veseli trebušček)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2008 18:30:04   
ursakatja05
mislim da je tukaj najboljši recept potrpljenje. naša se tudi ne mara umivat glave. pa jo kar s tušem polijemo tk da sploh ne dojame tko hitro kaj se je naredilo. pol je pa itaq dretje k si je treba šampon splaknit. pa sej jo bo minilo.

Uživaj življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2008 8:56:49   
Naja30
Se strinjam - potrpljenje. Naša tudi ne mara umivanja las, kot 99% otrok. user posted image  Ampak kar je treba je treba in po začetnem joku se kar vda v "usodo" in dovoli, da ji umijemo.

(odgovor članu ursakatja05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2008 10:42:46   
Zanica
Ja, hvala za vaše odgovore, mi je lažje da vem da nismo edini! Kako pogosto pa pomivate laske? Mi zaradi tega dretja in joka ne več kot dva krat tedensko...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2008 11:54:01   
Anonimen
tudi pri nas je enako. kriči kot, da bi ga iz kože vlekli. ponavadi še ni tak problem zmočit in našamponirat, potem sprat je pauser posted image . pa ga ponavadi vzamem k sebi in ga nagnem da mu splahnem peno in potem je ok. perem pa mu laske enkrat tedensko, sam zaradi dretja.

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2008 13:11:17   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Ja, hvala za vaše odgovore, mi je lažje da vem da nismo edini! Kako pogosto pa pomivate laske? Mi zaradi tega dretja in joka ne več kot dva krat tedensko...

Cca 1x tedensko.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2008 18:24:37   
livia
Isto kot pri nas, samo da je nas že minilo. Zdaj si sicer ne umiva las glih rada, a vsaj ne tuli zraven.
Kaj je pomagalo? Prvič je pomagalo to, da se ji je rodila sestrica in kot enomesečnica ni nič jokala, ko smo ji prali glavico. Ta večja je samo gledala kako to, da tamala nič ne joka.
Kot drugo je ful pomagalo to, da sva se začeli midve skupaj tuširat. Parkrat je mene gledala kako si umivam lase in da ni nič hudega, če mi teče voda po obrazu in da nič ne jokam. Pokazala sem ji, kako more dat glavico fajn nazaj, pa ne bo šlo nič v učke. Zdaj umivava lase, ko greva skupaj pod tuš, jaz pokleknem v kadi, ona se usede s hrbtom obrnjena proti meni in da glavo fajn nazaj. Sicer sva rabili ene 5 krat, da mi je začela zaupat, da ne bo šlo nič v učke, a zdaj smo rešeni joka.
Probaj.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2008 20:10:10   
K_a_t_i
Pr nas je blo na začetku ok, potem dretje, zdej pa kakor kdaj. Se ga da včasih nahecat, da se kar "sam umije". Peremo pa laske (kolikor jih je user posted image ) enkrat tedensko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?