lucika -> RE: Oktobrčki 2006-5 (10.3.2009 8:10:59)
|
dobro jutro vsem po vrsti, da vas še jaz malo pozdravim. mi smo ok. mali ima sicer neke dneve, ko nam predstavlja vse čare starševstva (smo prestrašeni za umret), pa take, ko se topimo od ljubezni... drug teden smo naročeni k fizioterapevtki. ko smo bili nazadnje, pri malo več kot letu starosti, v razvojni, nam je rekla, da se hoja razvija do treh let. z levo je izrazito stopal na stran. zdaj je začel še šepat na to nogico. padcev niti več ne štejemo, ker je pravi kaskader. no, in smo pristali v bolnici, kjer so ga premerili, preslikali...sumili so na vnetje v kolku, pa ni nič od tega. včeraj je hodil že lepše. mogoče mu je pomagalo ravno vso raztegovanje in razmigovanje...upam, da se popravi zadeva, ker mi je bilo res težko pri srcu. hvala bogu da ga nič ne boli... aja, pa nodija s tv vred smo umaknili iz sobe. ni bila pametna ideja, sploh zato ne, ker je njegova soba zgoraj, in cel dan pač vsi ne moremo biti v otroški sobi. pa je bil tudi kaj sam, in je delal bedarije. nič strašnega, ampak ob tem obisku bolnice sem dobila kr ornk slabo vest. kaaaako niste videli kam se je udaril? emmm, mogoče zato, ker sem bila spodaj, on pa zgoraj... v glavnem, zdaj je tv ob mojem računalniku, pravzaprav se mu je super dopadlo, da je bil skoz ob nas. ok, saj vem, da bi bilo treba tega nodija zminimalizirati; ampak on ne sedi minute in gleda. se vozi s poganjalčkom, se igra z traktorji, kockami... iznašel je novo "igro", za katero mi je že zdaj žal, da mu pustim. post it listke je lepil po steni in pisal. in je bilo: maaaami, poglej, je lepo. dokler gre po listkih je ok...ampak slutim nadaljevanje:))) toliko na kratko:)
|
|
|
|