mis -> RE: Oktobrčki 2006-5 (11.11.2008 9:47:40)
|
No, kako se življenje vedno obrača tako kot je prav. Jah... Tina je prejšnji teden imela norice. Uf..., sem rekla, kaj nam je treba tega. Ampak je že prav tako. Če jih ne bi imela bi bili verjetno ta teden kje daleč na dopustu. In zakaj to pišem? Danes ko sem prišla domov ko sem Tino oddala v varstvu me je klicala mami, da je umrla stara mama. Moja babica. Sej smo vsi pričakovali, saj sem vam že pravila da je zelo boga. In prejšnji teden je pričela še hropsti, kašljati, težko dihati... In sem mislila it danes ali jutri gor, da jo vidim. in evo. Je že odšla, danes ponoči. Zdaj se morava z možem dogovorit kdaj bomo šli. Verjetno bom jaz danes šla z Nežo, mož pa jutri s Tino ali kakorkoli že. No, pa včeraj zvečer sem hotela pisat na forum, pa nisem uspela, da je moja dobra prijateljica in sodelavka rodila dvojčka. Kako lepo. Življenje se vrti, eni prihajajo, drugi odhajajo. Veseli smo ko se kdo rodi in žalostni ko se kdo poslovi. Babico sem imela zelo rada, veliko naju je z bratom čuvala, pri njej sem preživela polovico vsakih počitnic v otroštvu. Bila je posebna ženska. Skromna, zelo delavna, vendar strašno materinska. Nadvse nas je imela rada. Jah... tako pač je. Malo je lažje ker smo pričakovali njen odhod. Bila je že nekaj časa bolna, odpovedovala so ledvica, že prej pljuča, sedaj pa je prišlo vse naenkrat. Zadnje dni je samo spala in hropla. Ne bom več morila tukaj. Sem pa vesela da se lahko tukaj razpišem. lina, naj te pregrada ne skrbi. Jaz sem imela pregrado, ampak takrat se plod sploh ni razvijal. Če se je že toliko razvil da si prišla tako daleč pomoje ni problem. Sploh če si že rodila enega takega junaka. Takrat je bila to moja prva nosečnost in se je plodek ravno tam ugnezdil in ker tam ni prekrvavitve, nima hrane. Tvoj pa je že velik korenjak kot pišeš. Pogumno naprej!
|
|
|
|