RE: Oktobrčki 2006-5 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 8:53:49)

ja bele stene so res potreben beljenja tudi pri nas.....moj je nekaj predlčagal da bi počakala da bo Brina malo večja....ampak kaj si nor...po kotih je že čisto sivo. Me pa čaka še projekt slikanja ....saj nove barve potrebujejo nove slike. Če katera rabi dve ogromne slike v oranžno modro zelenih tonih naj se javi...jih podarim

piskot -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 8:57:27)

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

hehe...Ikea v Celovcu...ja jst jo imam v planu enkrat konec novembra.......sem pa razmišljala da bi vsaj malo prebarvala dnevno....zamenjala tepih pa luster nad jedilno mizo....moj še tega neve....grem kar sama v Ikeo bom v miru izbrala....itak je dnevna potrebna beljenja.
Zdej tuhtam kakšne barve naj dam v kuhinjo in dnevno....zdej imamo orange in zeleno....zdej bi pa mogoče nekaj v temno rjavi in pa rumeni...nevem...se še nisem odločila.

Mi še tudi furamo bodije....tudi jaz ne morem gledat golega hrbta. Je pa vedno večja umetnost kupiti bodi za tako velike.......če jih pa že imajo imajo tako grde.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Mi imamo zdaj dnevno belo in kuhinjo temno zeleno. Bosta pa zdaj dve steni v kuhinji take gorčične barve in dve v dnevni sobi oranžni.
Ampak kakšne pa so zdaj dejansko te bele stene, pa to je kot v grozljivki. Res vsrane in totalno potrebne sveže barve.

vse si lahko predstavljam, samo temno zelene kuhinje pa ne. a pokazes?

pikapolona pa tvoje temno rjave stene si tud ne morem predstavljat.

pri nas imamo rumeno in zeleno, kot smo imeli ze prej. smo hoteli se marelicno, pa nam ni uspelo, tko da imamo samo 2 razlicna odtenka rumene, ki jih itak noben ne opazi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:09:24)

mi imamo pa čisto bele stene, ker so našemu ljubemu možu všeč čiste in enostavne linije....

muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:10:24)

Ja, tudi pri nas bodo potrebne nove slike. Mi imamo zdaj tiste z Ikee. BVZ. Skušam biti izvirna in sem razmišljala, da bi naše slikce v ČB dala razviti, take, ki so se mi res posrečile...recimo Iva in Neža ki sedita in zreta v morje, z hrbtne strani je slika. Pa potem kak z Nežo hraniva galebe, pa v ozadju se peni morje..... kaj menite? Preveč narcisoidno? Saj ne bi dala ravno nekih nastavljenih, pa pihanje svečk, ali pa kak je Iva cela nakremžena in zgubana od poroda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:11:31)

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mi imamo pa čisto bele stene, ker so našemu ljubemu možu všeč čiste in enostavne linije....

Meni tudi. Midva sva imela od začetka vse belo...potem pa sem se naveličala. Mi je kar nekaj manjkalo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:12:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:12:51)

ja sej meni so tudi všeč barve, pa kakšni vzorci itd....naš pa kar živčen rata, če ni vse ravno in čisto

muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:13:09)

Sivkamivka, kak pa to zgleda? Pojma nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:13:36)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:14:18)

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:15:20)

joj, mi imamo cel kup slik..... v bauhausu jih fulllll lepo okvirijo in izgledajo zares lepe..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:16:42)

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:17:12)

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sivkamivka, kak pa to zgleda? Pojma nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

slike potem nalepijo na trdo podlago, da se ne zvija na steni. pa nič okvirja ne rabiš

v tej smeri sem tudi jaz razmišljala......da bi dala kej razvit in kaširat.

Piškot.....boš videla ko bo pobarvano....sem pa gledala še ene tapete......bi mogoče eno steno v tapeto preoblekla.....iščem in tuhtam pa sem spet malo zaposlena.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:17:20)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:18:24)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:20:30)

piskot -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:29:30)

aaa, saj prodajajo okrogle mize ane?

piskot -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:30:17)

jaz moram pa najdt tukaj okoli enega poceni okvirjevalca slik. mam dve veliki sliki, pa bi jih dala v okvir, ker sta bili do zdaj samo za steklom in na striku. pa vem da je bilo to vcasih ful drago.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 9:32:52)

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:33:36)

piškot, jest sem dala v bauhaus okvirt, je bila pa slika tudi velika in me je prišlo 60 eur. Zdej če je to drago ali pa poceni, pa nimam glih filinga...

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:41:31)

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

piškot, jest sem dala v bauhaus okvirt, je bila pa slika tudi velika in me je prišlo 60 eur. Zdej če je to drago ali pa poceni, pa nimam glih filinga...

lina ti povej kaj je to zate ...drago ali poceni...pa bomo mi dobili filing va katerem cenovme razredu si...heheh...hec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...res je pa bauhaus najceneje za slike uokvirit.

sivkamivka...nama je en stopnice ki so v enem kotu malo polkrožne in jih tudi ne moreš kar tako odrezat mizar v sosednji vasi izrezkal in jih polakiral....msilim da to ni problem sam tak stroj moraš imet...bo pa gospod moci ziher vedel

joj jst moram it delat...

čau

*anč* -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:42:53)

oj!

mi smo nazaj. blo je super. skoz čez 20 stopinj,prve dni je pihala burja in mal je poškropilo,drgač je bil pa sonček. pa full mi je lepš zdej,ko ni gužve in je vse lepo mirno in tiho. itak pa prehitro mine.

kahla,plenice  v vrtcu redno lula na wc in ma večinoma suho plenico. doma tudi hodi,se usede in čez 3 sekunde skoči dol in reče nisi kakal. ko pa lula v plenice mi govori mama,kakam,kakam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. tko,da mamo še plenice,ampak ima tudi interes za wc. počasi bo že.

spanje  eh bolš,da ne govorim, naš zaspi od devetih do pol desetih.  zjutri pa brez problema ustane ob 7ih.

mis
  čimprej prebolite!

frrrr  kako lepo slika vaš mali. bom še jst prlepla fotko kako pri nas to zgleda,ko jo najdem.

piskot  men se tut zdi,da je tale lumpi plastelin za en drek. mi ga mamo čist povsod pa zalepi se, tko da se ga izogibam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

mejte lep dan!

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:44:43)

Midva sva si eno sliko, na platnem kupila v NY, ker sva želela da imava trajen in lep spomin. Tam sva dala za sliko 90 USD, kar se mi je zdelo poceni, slika pa nama je zares všeč. Zdaj, nekako si ne predstavljam, da bi zdaj to sliko brez okvirja ''nalepila'' na steno in sva pač okvirjanje slike vštela v računico. In če pogledam končno računico, vse skupaj glede na velikost slike zares ni bilo drago....

piskot -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 9:50:19)

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz moram pa najdt tukaj okoli enega poceni okvirjevalca slik. mam dve veliki sliki, pa bi jih dala v okvir, ker sta bili do zdaj samo za steklom in na striku. pa vem da je bilo to vcasih ful drago.

kaj pa, če v ikei kupiš ful velik okvir in sama okviriš?

mize so že okrogle, ampak v hobi razrezih nimajo strojev za okrogle izreze. zdaj kličem oblč, pa se mi ne javijo

meni so v oblcu odrezali mizo v obliki podobni 4 peresni deteljici. tko da ziher lahko tudi krog naredijo.

lucika -> RE: Oktobrčki 2006-5 (5.11.2008 10:05:11)

živjo drage!

evo še malo mene. dobra debata, meni se tri slike na platnu valjajo doma že od uuuu, pa mi jih še vedno ni uspelo uokvirit. moram tudi sama v akcijo.
zdaj imamo hiško, pa tolk oken, da nimam kam vseh slik dat:)))
dobra ideja, muki. meni so te povečane čb slike super lepe.

podobna tema: kje slikice najleše/najceneje razvijajo? včeraj sem popizdila in naredila cd s slikami od malega. do 6mesecev imam album, naprej pa ne. evo, tole imamo od digitalcev. slike na racunalniku, ki nam jih bo enega lepega dne zbrisalo, pa bomo brez...imam tudi na cedejih, samo bog ve, do kdaj bodo delali...kolegi so nekaj gledali stare cedeje, pa jih pol ni več delalo...

še tretje vprašanje: s fotkičem snemam filmčke. in jih nikakor ne spravim na dvd, da bi jih lahko na tv gledala. evo, tehnično vprašanje, če kateta ve...

bodije imamo še vedno. jaz jih v hoferju nabavim, ko so; tak da jih imamo dva ladlca. prek zadosti:)

Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>