frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-5 (31.8.2009 20:58:21)
|
čau bau vsi, ki jutri štartate s šolo in vrtcem... dober začetek vam želim! mi smo bli včer na pikniku na gorenskem... smo šli kr iz koroške čez avstrijo. blo luštno... men sedlo mau hladnejše vreme [sm=smiley1.gif] zvečer me je začelo neki raztegovat v mednožju... danes se tole raztegovanje nadaljuje [sm=zmeden.gif] sem postala prava račka čez noč [sm=zmeden.gif] danes sem vas varala z letošnjimi oktobrkami... spet [sm=jezicek.gif] samo sladoled ponudijo, že skočim [sm=smiley36.gif] smo se dobile pr žabarju, kar je enih 500 m od naše hiše. sem tamaučka na tricikel nabasala in sva šla. ko je pojedel sladoled, se je začel igrat z dinozavri. se je ena ponudila, da bi se z njim mau poigrala... ko se ji pa ni več dalo, mu je povedala, da se ji ne da več... ji je mali odgovoril: ja seveda se ti da [sm=smiley36.gif] sicer me je pa enkrat vmes šokiral... sem mu nekaj prepovedala, pa je zakričal name UTIHNI [sm=zmeden.gif] me je tolk presenetil, da sem mu samo rekla, da to ni lepo. potem je pa mož prišel po naju, ker smo šli v šoping, pa sem načela to temo... je povedal, da mu je prijatelj v vrtcu tako rekel, a mu to ni blo všeč. no, pa smo se zmenili, da drugim ne sme počet ali govorit stvari, ki njemu niso všeč (verjetno že 100ič, pa tut 101ič bo prišlo verjetno kmalu na vrsto [sm=smiley36.gif] ) še 3x grem v službo [sm=smiley36.gif] jutri imam pregled... 23.7. imela nazadnje... že komi čakam. je pa uz na vrsti, da vidimo kolk kaj dete raste. juhu. uživajte in sladko spite!
|
|
|
|