mis -> RE: Oktobrčki 2006-5 (24.10.2008 21:45:00)
|
Ojla čveke! Evo me. Javljam se s sila počasnega lap topa mojega očeta. Sem namreč v Kranjski Gori. V redo sem se na hitro odločila da grem gor z obema puncama, saj je moja babica zelo slaba. Leži zdaj doma in se ničesar ne zaveda, malo pogleda, malo ji dajo po žlički za pit, spi in jamra. Pa 38 kg ima. Mah. No, pa sem kar spokala in šla. Vsak dan sem šla na obisk. Saj se nič ne zaveda, ampak gre za to, da sem jaz tam. No, danes smo bili v bazenu, včeraj smo se bolj notri prekladali, jutri pa verjetno šibam domov. Bi blo fino mal doma bit. Mož ma jutri zvečer špil. Berem mal o tehle e-jih. Priznam da nisem glih vzor zdrave prehrane. Sej jem vse, ampak nisem glih nek sadjevc in tud Tina ne mara ne vem kako. Je banane pa jabolko... kaj takega. Pa če jo prepričam še kaj, vendar ni ne vem kaj. Sej vse ostalo je, ampak ne gledam ravno na e-je ko kupujem. Se bom mogoče morala mal zorganizirat. Vse najboljše praznovalčkom. Tina je zdaj ok, saj njej to dokaj hitro mine vse skupaj, zdaj ima še pumpico flixotida, ki jo mora jemati celo zimo, da bi malo preventivno preprečevali vnetja. Zdej se bom začela malo s privat varstvi ukvarjat. Upam da kaj najdem. Kolk je kaj normalna cena tega? Altati? piskot, zelim vam cim hitrejso ozdravitev.
|
|
|
|