lucika -> RE: Oktobrčki 2006-5 (24.8.2009 15:24:29)
|
bravo anč! sliiiiiiikceeeeeeeeeeeeeeeeeeee! en lep pozdrav iz službe:( še tri dni, in grem na končno zaslužen dopust. Tokrat na malo manj vroče, na bol. komaj komaj čakam. a sem povedala da komaj čakam? drugače vse po starem. v petek imam nuhalno, upam na same lepe novice. Slabo mi je malo manj kot mi je bilo...ampak tole so take informacije ki vas verjetno sploh ne zanimajo. Ajdi je vsak dan bolj priden, cartljiv, bolj uboga, več posluša, knjigice bere...vse kar prej ni. no, pleničke še imamo, klinc jih gleda. pa dudo tudi. glede one naše plombice...očitno ima kvalitetne zobke po mami. nimam kaj, se trudimo in umivamo. sladkarij skoraj ne je, razen sladoleda, sok spije in ga ne vlači cel dan po ustih...pa je pač tako. izkoristila je priliko, ker se je tak na široko drl, da je vse obvladala. kolegici je rekla, da takim malim NIČ ne dela. ampak mi je pol povedala, da se mala zarije v ramo, tak da niti do ust ne pridejo...v glavnem, če se zobki kvarijo, boljše da jih sproti rihta, pol ko boli je prepozno...
|
|
|
|