altati -> RE: Oktobrčki 2006-5 (9.7.2009 7:53:20)
|
Dobro jutro vsem. Tole poletno vreme me iz dneva v dan bolj navdušuje. Vse kar si želim je ležati, spati, lenariti, ne delati nič in ne pogledati ven iz stanovanja.....ima še katera podobne želje? No, hvala bogu da so vsaj počitnice in otroci ne glede na vreme uživajo. Starejša v lenarjenju in druženju s frendi, mlajša v obiskovanju raznoraznih delavnic, deček pa itak uživa, ne glede na to ali so počitnice ali jih ni. Jaz pa odštevam dneve, še 14 jih je, do mojih medenih tednov, ko gredo vsi trije otroci na dopust in bova sama doma (jaz im moj gospod):) No in po 14-ih medenih dneh se mi pa začne še dobre tri tedne dopusta. Takrat je pa zaenkrat v planu teden dni Rogle, ostalo pa še nimamo splanirano.... Samo naj se že končno začne vreme. Naša sredinka gre v soboto na plezalni tabor in potrebuje sonce, da bo lahko plezala v stenah, spala v šotoru, uživala v kopanju...saj menda je ravno za soboto napovedano izboljšanje. Upam! Pa v kakšen hrib bi že zlezla, če bi bilo lepo vreme. Pa dečka bi peljala kam čofotat, če bi bilo lepo vreme. Pa najstnica bi šla na bazen, če bi bilo lepo vreme....
|
|
|
|