mis -> RE: Oktobrčki 2006-5 (21.10.2008 22:02:09)
|
Na hitro. V nedeljo smo imeli mini fešto za Tinin RD, sorodniki. Tina je bila že bolj boga, sem takoj videla da se ji spet kuha. No, zvečer že noro piskanje in kašljanje. Sva bili do 24:00 na kavču, da bi pri meni čim bolj v sede zaspala, pa nič. Potem je še zakuhala. Vlivala sva ji na silo sirup proti kašlju, da je vsaj zaspala. Ob pol dveh se je Neža zbudila, sem jo šla dojit, mož je šel pa k Tini. Do jutra sta se zbujala na 10 minut. noro. V ponedeljek smo šli k zdravnici. Ventolin, napotnico smo sprosili za pulmologa. Predlagala je izpis iz vrtca. Je pa bila po mojem mnenju kar malo krivična, saj je nekako hotla povedat da kaj se gremo če je mamica doma da mora otrok itak bit tud doma, ne pa v vrtcu. Sej vem, zdej zaradi zdravja jo bomo izpisali, ampak kar tako pa ne vem če je to res tako kritično.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, ob 12:45 se odpravljamo spat, pa pokličem še k pulmologu, dobim uro za naslednji dan, pa vprašam za isti dan, pravi ob 14h. Akcija! Hotla sem da Tino poslušajo v najhujšem stanju. Letimo v LJ, možu sem rekla da ne rabi nujno zraven, so moji starši v LJ, pa mam pomoč. Ob 14h v LJ, dohtarca poslušala in ocenila stanje za precej kritično. Piska, poka v pljučih, noro se matra za dihanje, storacija sicer ok, ampak... Ventolin s kisikom... posvet: ven iz vrtca, ventolin, flexotide pumpica... Vprašam za bioresonanco, brezveze itak spraševat ker dohtarji so proti oz. ne smejo imet mnenja. Pravi da bi jutri bilo se dobro še enkrat srečat. Prespimo pri mojih starših, k sreči sem vzela nekaj cunj na hitro za vse tri. Danes zopet pregled. Bolje, vendar še vedno piska. Ventolin še dokler piska, potem celo zimo Flexotide 2x na dan, kontrola januarja. Včeraj sem govorila še s Karin Rižner, zelo prijazna, čez slab mesec testiranje. Sem sprosila čim prej. Takle mamo. Zdej jo bomo izpisal verjetno, nekaj časa doma, mogoče kakšno privat varstvo... Kaj pa vem. Sej sem lahko z obema. Mam občutek krivde zdaj da bi jo morala imet doma... Sej veste. Jaz doma ona pa v vrtcu. Mah. Bomo vidli.
|
|
|
|