Revija Mama (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sa -> Revija Mama (18.3.2005 21:48:31)

Lani sem za rojstni dan od prijateljice dobila celoletno narocnino za revijo Mama in ker mi je revija vsec sem se odlocila da se letos tudi sama narocim in tako sem se narocila,cena za celoleto je cca.5000 sit ko poravnas narocnino pa dobis darilni bon 1500 sit za trgovino Ariel:bravo::bravo::bravo:so me zelo presenetili z svojo lepo gesto:bravo::bravo::bravo:
no samo to sem hotela povedat:ups:pa lepo noc se naprej8)

Donja -> Revija Mama (18.3.2005 22:27:02)

Lepo da vsaj včasih kdo preseneti, ker s temi naročninami na revije so včasih kar problemi.

Uživaj ob branju

Anonimen -> Revija Mama (18.3.2005 23:37:33)

Jaz sem pa bila naročena na njo ca. 5 let, potem pa so se začeli ponavljati, zdaj pa se nameravam naročiti na revijo Moj malček. Se mi zdi zdaj zame bolj aktualna, ker veliko piše o otrocih, medtem ko se revija Mama bolj posveča nosečnosti.

malika -> Revija Mama (19.3.2005 9:21:29)

ja blacky moj malček je potem ko malo zrastejo res boljša, ampak se žal tudi ta ponavlja. Jaz sem naročena na obe šele drugo leto in tudi zadnje leto, ker se ponavljata:(

lin -> Revija Mama (19.3.2005 13:34:15)

Super,samo pazi,da če se boš naslednje leto premislila in neboš več hotela revije da se kakšen mesec prej pisno odjaviš na revijo,ali pa vsaj pokličeš,da naročnine neboš podaljšala,ker čene se ti avtomatično podaljša in dobiš spet položnico za še eno leto!

Stran: [1]