Anonimen -> RE: Vgnezditvena krvavitev (21.3.2013 9:53:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen še kaj novega? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen oh joj, ... pri meni je pa tako, da se mi je danes, cca 3 - 4 dni pred predvideno M zjutraj dogajalo vse živo [sm=smiley36.gif]... najprej sem šla na wc, na papirju se je videl zelo rahlo svetlo rjavkasto - roza obarvan izcedek, bilo ga je malo, a ker sem imela zraven tudi bolečine kot pred M, čeprav je do nje še najmanj 3 dni (razen, če me kaj prej preseneti), sem uporabila dnevni vložek, na katerem se je do popoldneva nabralo par manjših kapljic tega izcedka. Vse skupaj je zgodaj zjutraj, v času ko sem se zbudila pa tam cca 3 ure spremljala rahla vrtoglavica. Da ne omenjam, da sem izkoristila vsak wc v mestu za lulanje [sm=smiley36.gif] ... od okoli 15. ure pa do zdaj se na svežem vložku ni pojavilo več izcedka, nekaj sem ga sicer še opazila na wc papirju. Nič ne sprašujem, kaj bi to lahko bilo, ker je itak jasno, da je po vsej verjetnosti začetek tečke [sm=hudicek1.gif], če pa imam toliko sreče pa zna bit tudi vgnezditvena... tako, da samo čakam in sporočim kaj se je izcimilo iz tega .... [sm=smiley1.gif] Aja, bolečine pa so en čas podobne prihodu [sm=hudicek1.gif], pol jih en čas sploh ni, pol me špikne parkrat v enem, pa parkrat v drugem jajčniku ... [sm=smiley24.gif] V glavnem poročam [sm=smiley36.gif] jaaaa, srečka [sm=nosecka.gif] sem [sm=bravo.gif]
|
|
|
|