Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 15.10.2008 20:38:59
|
|
|
|
crvicek
|
Tudi jaz kar p.... ko me kdo kaj takega sprašuje. Najini starši in bratje s puncami ter najbližji prijatelji itak vedo, da imam zdravstvene težave in da si z mojim neizmerno želiva in nas pri tem skoz vzpodbujajo in bodrijo. Sem pa zadnjič ostala zelo slabo, ko mi je moja stara mama kar malo jezno rekla da kaj še čakava pri teh letih (31, 33), da naj raje misliva na otroka kot na nakup psa, pa sem odšla vsa solzna iz hiše. Drugič sem ji pa kar rekla, da me je zelo prizadela in da če bi lahko šla po otroka v trgovino, da bi ga že imela. Pa je razumela in se mi opravičla in zjokala in rekla da upa da bova kmalu kaj naročila. Je rekla, da v njenih časih so se ženske z moškimi samo pogledale pa so ble že noseče . Pa sem ji rekla, da so bile lahko srečnice. No drugim radovednežem pa rečem, da sva preveč zaposlena in da nimava še časa za otroke. Pa naj si mislijo kar hočejo.
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 16.10.2008 14:38:53
|
|
|
|
tane
|
crvicek, sem kar solzne oči dobila... jaz jim pa rečem, 'če bi lahko bi ga že imela'...pol jim pa kar sapo zapre in se hočejo kar v tla ugreznit...kaj pa stegujejo jezik
|
|
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 16.10.2008 16:37:49
|
|
|
|
jazzz27
|
delamo na tem in da bo rezultat najboljši!! Mi grejo pa taka vprašanja blazno na jetra....
|
|
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 16.10.2008 16:53:37
|
|
|
|
*sanela*
|
Joj kolk mene živcira to vprašanje. Srečam neke znance na ulici ali v trgovini, takoj pokomentirajo kako je mali zrasel ( pet let) in takoj sledi vprašanje;kdaj boste pa imeli še enega? Na začetku sem se zmišljavala, da je še prezgodaj, da nam paše velika razlika...................... pol mi je pa počlo in zdaj ko me kdo vpraša rečem kot iz topa; ZATO KER IMAM TUMOR NA HIPOFIZI, NIMAM MENSTRUACIJE IN OVULACIJE. Pa jim rata ful nerodno. Jaz si pa mislim, boste pa razmislili preden boste spet koga vprašali kdaj planirajo dojenčka!
|
|
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 16.10.2008 17:11:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Mene ta vprašanja sploh ne motijo. Povem po pravici - si želimo, delamo, rata, ampak žal potem splavim (in kar še paše zraven). To se mi ne zdi nič takega, da ne bi mogla povedati.
|
|
|
|
RE: Kaj odgovorite ljudem, ki sprašujejo? 16.10.2008 17:54:34
|
|
|
|
Cari
|
Vaši odgovori so mi vsi po vrsti prav zabavni in sem jih nekaj morala deliti z mojim . Tema pa ni prav nič zabavna in mene ta vprašanja zeloooooo motijo. Raje ne povem kaj bi naredila s takimi ..... ki to sprašujejo. Pravzaprav je res prav, da jim postane neprijetno, saj le bebec sprašuje take stvari. Vsak, ki ima vsaj srednjo raven IQ tega ne vpraša. Živi in pusti živeti. Vsak ima namreč svoje življenje, svoje radosti in svoje težave in si želi, da bi bilo težav čim manj, pa radosti čim več. A ljudje res nimajo zadosti dela sami s sabo? Bi jih bio potrebno zaposlit Moj odgovor pa drugače ni prav nič izviren, rečem le da vse ob svojem času in da ima vse svoje pluse in minuse. Da pač skušava užiti največ tistega, kar nama življenje podari. In veste kaj - to res delava. Z vsakim dnem se mi zdi sva bližje dnevu , ko dobiva malo štručko (delava na tem že dve leti), tako da sedaj poležava zjutraj, ko potem ne bova več mogla, se crkljava, ker bova potem večino časa crkljala , si privoščiva kakšno potovanje, kar bo potem težje, ... In ko pride , bova najsrečnejša starša na svetu .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?