brcanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

spela20 -> brcanje (18.3.2005 21:04:56)

ojla! mene pa zanima kdaj lahko mamica občuti brcanje svojega sončka? ker jst sem namreč v 18. tednu in še ni nič brcal.lp:duda:

Teni_ -> brcanje (18.3.2005 21:09:36)

Najpogosteje med 20. in 23. tednom. Nekatere tudi prej. Ponavadi tudi prej začuti gibe tista, ki ji to ni prvi otrok oz. nosečnost. Tako, da si lahko brez skrbi.

LP,
Mojca:nosecka:

tejč -> brcanje (18.3.2005 21:12:05)

Ah, to brcanje je zelo različno. Jaz sem prve gibe čutila že decembra, septembra sem pa zanosila. Ne obremenjuj se preveč. Tudi kasneje je kar naprej govora o tem brcanju- koliko, kdaj, kako močno, kolikokrat, intervali, posamezne brce- sicer pa: kako sploh lahko veš, ali fejst brca ali ne? Za eno je nekaj" fejst", za drugo pa spet normalno, malo. To so relativne stvari. Pri G malo omeni, pa boš videla, kaj ti bo rekel. Najbolj se lahko zaneseš na UZ, ampak tudi takrat ima lahko obdobje, ko spi.
Naj ti pa povem, da naša punca danes brca kot zmešana, me vse boli pod rebri.:)-

Mateja, 31.t./5 d.

Urška// -> brcanje (18.3.2005 21:16:42)

Ojla

Moja bebica je zacela komaj pri 21 tednih, tako da ni panike, ker so bebice se tako mickene in meni sploh ni jasno kako lahko nekatere sploh te ki so prvic nosece to zacutijo ze pred 18 tednom, na zacetku se sploh ne ves da je to to.

Sej bo nic se bat

LP

Urska//

spela20 -> brcanje (18.3.2005 21:21:09)

ja,to je moja prva nosečnost in še nisem tako zelo izkušena.zanimiv je tudi moj trebušček...ko se oziram po čakalnici se mi zdi da sem edina ki se ji skoraj nič še en vidi-res je da sem bol suhe sorte,ampak začel se je 18 teden.še bo že zrasel:) lp

dory -> brcanje (19.3.2005 8:43:24)

Jaz sem jih relativno zgodaj,okrog 18.tedna...ponavadi pa naj bi se prvo brcanje zacutilo nekje do cca.23.tedna...tko da ne skrbi,sploh ce je nosecnost prva :)..sej tamal ze fejst brca,sam ti se ne ves tega in se ne cutis :)

smrka -> brcanje (19.3.2005 13:55:26)

malcek te sigurno ze "boza" samo tega se nisi opazila. Jaz sem v 18 tednu - pa nisem vedela da je to to..
:kuza:

valentina. -> brcanje (19.3.2005 16:12:19)

Meni se zdi da sem jaz bila najbolj pozna na celem forumu, začutila sem šele ko je bilo polnih 22 tednov in kakšen dan čez. Ko sem brala da nekatere čutijo tako zgodaj, sem bila že malo v skrbeh. Je pa zato zdaj toliko bolj živahno pri nas :love:.

LP valentina

POLY77 -> brcanje (21.3.2005 14:50:09)

TEA01, TUKAJ POLY77 MIDVE PA IMAVA NA ISTI DAN ROK:bravo::bravo:

Stran: [1]